Deák Dániel Korányiék támogatásáról: Az internet nem felejt!

2022. november 28. 16:34

A Megafon munkatársa utánajárt a Korányi által említett magyartavasz.hu nevű weboldalnak.

2022. november 28. 16:34
null

Mint ahogy arról előzetesen beszámoltunk, új videóval jelentkezett Korányi Dávidék amerikai pénzei kapcsán Deák Dániel, az elemző közösségi oldalán osztotta ezt meg.

Mint ismert, Korányi Dávid azt állította a Telexnek, hogy az Action for Democracy weboldalán kívül – ahol a Márki-Zay által állított több tízezer támogató helyett 11 főt mutat a számláló – többek között a „magyartavasz.hu nevű nyugat-európai diaszpórát célzó magyar nyelvű oldalon keresztül is sokan iratkoztak fel és küldtek adományt”. 

Ennek az állításnak nyomozott utána Deák Dániel, és mint a videóban is látható, a weboldalt ugyan törölték, de az internet archív mentéseiből kiderül, hogy 

a weboldalon sehol nincs adományozási lehetőség.

„Törölték a weboldalt, hogy utólag hazudhassanak róla” – összegez Deák Dániel. 

A Megafon munkatársa Korányi azon állítását is ellenőrizte, miszerint az Action for Democracy „direktben ért el támogatókat emailben és a közösségi médián keresztül”. Ehhez képest a szervezet Facebook-oldalán azt látni, hogy mindössze hét bejegyzésük született indulásuk óta, és egyik sem adománygyűjtő jellegű. 

Három milliárd forintnyi dollár a baloldal kampányára, tizenegy embertől. Szép mese”

– zárja videóját Deák Dániel.

 
Nyitókép: Mandiner-archív

 

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Doromb13
2022. november 29. 13:01
A Fidesz "hivatásos" segnyalója,az egyik legkártékonyabb "elemző" az országban!
CNIROLsorazsem
2022. november 28. 19:44
Még jó hogy azt sem felejtjük , hogy a miniszterelnök lánya a turizmusból akart és veszi ki a pénzt amiből saját lábra áll.
Takagi
2022. november 28. 17:54
Gengszter szabadkőmüves hálózat.
Unknown
2022. november 28. 17:52
Korányi egy majom. Nem csak kinézetre, de arra is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!