Hiszen van az MCC-nek balos-liberális megfelelője

2022. november 01. 11:42

Az Amnestytől a Policy Solutionig egy csomó, összességükben az MCC-t meghaladó költségvetéssel.

2022. november 01. 11:42
null
Hont András
Hont András

„Az Amnestytől a Policy Solutionig egy csomó, összességükben az MCC-t meghaladó költségvetéssel. Nem véletlenül akarta a Fidesz megbélyegezni őket, majd hagyta a fenébe, mert rájött, hogy ez így neki JÓ. Ha még több pénzből működne valami, akkor is Kim Lane Scheppele meg Timothy Garton Ash jönne előadni, akik mellett menthetetlenül elszaladt a világ, és reménytelenül darálják az érvénytelen mondanivalójukat.

A hazai rezidensek meg Bozóki András és Pulai András volnának, akik eddig is olyan sok eredeti meglátással örvendeztették meg a közönséget.”

(Hont András véleménye a linkelt Ceglédi-poszt hozzászólásai közt található – a szerk.)

Fotó: MTI/Marjai János

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
diodoro
2022. november 02. 13:45
Nincs igaza Hontnak. Ezek nem az MCC ballib megfelelői. Ezek az intézmények USA/angolszász liberális ideológia magyarországi közvetítői. Erre és csakis erre kapnak forrásokat.
tevevanegypupu
2022. november 01. 13:42
Totaw nem sokáig birja..Hontot is elintézi rövidesen egy őrjöngő cikkben..
zorroro
2022. november 01. 12:16
Ez az ember már az MCC fidesznyák-képző tanára, vagy ezután lesz az?
Hannibal
2022. november 01. 12:15
Csak míg az MCC értékes kötetek tucatjait adja ki és értelmes konferenciákat tart, ezek egyiket sem teszik, csak muciológiai ostobaságokat hajtogatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!