Nem igaz, hogy a jobboldal számára elveszett volna Budapest

2022. szeptember 13. 10:31

Nem jósolni kell, hanem a munkát elvégezni. Interjú.

2022. szeptember 13. 10:31
null
Fazekas Csilla

„Érthetően az most a kormánypárti kommunikáció, hogy a jobboldal újra átvette a kerület vezetését. Nem túlzás ez kicsit? A képviselő-testületben most két volt jobbikos képviselővel tudják leszavazni V. Naszályi Mártát.
Több olyan kérdés volt az utóbbi időben, ahol a két volt jobbikos képviselő nem támogatta a baloldali előterjesztéseket. Abban bízom, hogy fogunk tudni együttműködni, és a kerületben élők érdekében olyan döntéseket hozni, melyek mentén megvalósulhatnak azok a terveink, amiktől az itt élőknek csak jobb lehet.

Akkor tehát az Átrium magánszínházat nem fogja 35 millió forinttal támogatni a kerület?
Nem. Ellenben a kerületi kultúrán bőven lehet mit javítani. Mi a Budai Polgári Szalonban olyan programokat is megvalósítunk, amik régen, az előző fideszes városvezetés alatt nagyon népszerűek voltak. Például Márai Sándorhoz kapcsolódóan, aki Krisztinavárosban élt, és mindig telt házasok voltak a Márai-estek Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész előadásában. Ez teljesen kikopott a kerületből az utóbbi években. A körzetemben lévő Várnegyed Galériában is sokkal ritkábban vannak programok, ahogyan a Jókai Anna Szalonban is. Jókai Anna hagyatékát át is vitték a Petőfi Irodalmi Múzeumba. Az I. kerület, ami természeti, építészeti és kulturális értékekben is nagyon gazdag, sokat vesztett 2019 óta, azon fogunk dolgozni, hogy ez megváltozzon.

Mire készülnek 2024-ben?
Nehéz idők jönnek, ez biztos. Ilyenkor a legfontosabb a stabil értékrend, ami jelenleg csak a jobboldalnak van meg. Abban bízom, hogy a kormány ebben a helyzetben is tud majd segíteni a magyar embereknek, és előtérbe helyezni az érdekeiket, ahogyan eddig. Nem jósolni kell, hanem a munkát elvégezni. Ahogyan azt a mi mostani kampányunk is megmutatta, ennek meglesz az eredménye.

Kapcsolódó

Azért fogunk dolgozni, hogy Budavár fejlődő pályára álljon! – az időközi választás győztese a Mandinernek
Bővebben...

Nyitókép: Fazekas Csilla Facebook-oldala

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. szeptember 13. 21:53
A jobboldal számára az egész ország elveszett, ameddig narancssárga vagy vörös bolsevikok uralják.
sirfrancis
2022. szeptember 13. 21:05
Kívülről hiába mondtuk sokan. A Fidesz budapesti eredményeiben benne volt az is, hogy a párt előre lemondott róla. Ezt azért volt nehéz megérteni és itt lakóként elfogadni, mert tudjuk magunkról, hogy ha beleállunk a küzdelembe, sokkal jobb eredményt is el tudunk érni. Krieger Kriszta (Budafok), Mányi Juli (Óbuda), Fazekas Csilla (Várnegyed) - Köszönjük! Hajrá Elekes Tamás és Jankó István (Újbuda) szeptember 18-án!
Lajoss
2022. szeptember 13. 17:06
Szivárognak vissza a tolvajok,kétségtelen..
LancelotDuLac
2022. szeptember 13. 14:37
"Nem igaz, hogy a jobboldal számára elveszett volna Budapest" - így van, főleg ha ilyen szaralakok lesznek a jelöltek mint Kari xDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!