Azért fogunk dolgozni, hogy Budavár fejlődő pályára álljon! – az időközi választás győztese a Mandinernek

2022. szeptember 11. 20:48

Fazekas Csilla a vasárnap tartott I. kerületi időközi választás győztese az eredmény nyilvánosságra kerülése után adott villáminterjút a Mandinernek.

2022. szeptember 11. 20:48
null
Bokor Gábor

Fazekas Csilla közösségi oldalán köszönte meg a budaváriaknak, hogy elmentek szavazni. Az I. kerületben tartott időközi önkormányzati választást meggyőző, 52%-os fölénnyel nyerte meg a Fidesz-KDNP jelöltje, így megfosztva az önkormányzati többségétől a baloldali vezetést.

– mondta a Mandinernek az újdonsült önkormányzati képviselő. 

Fazekas Csilla Gelencsér Ferenc helyére ül az I. kerületi önkormányzatban. Mint ismert, az áprilisi országgyűlési választásokat követően a Momentum elnöke inkább a parlamentbe ült be, így megüresedett helyére kellett időközit kiírni.

A kormánypártok jelöltje lapunknak úgy fogalmazott, mindenkinek hálás, aki elment ma és leadta szavazatát. Állítása szerint a munka folytatódik és győzelme óriási felelősséggel is jár. 

– szögezte le, majd azzal folytatta, így hogy többségbe kerültek a képviselő-testületben, abban bízik, hogy számos olyan döntést tudnak majd végigvinni, melyek a kerület fejlődését szolgálják. 

Arra a kérdésre, mi lesz az első feladata, úgy válaszolt, hogy mindenképp sürgős döntést igényel az a fűtéstámogatás, melyet V. kerületi mintára akarnak bevezetni Böröcz László, a Budavári Fidesz elnökének javaslatára.  

– közölte.

Fazekas Csilla megjegyezte, így, hogy többségük lett a testületben, bíznak benne, hogy ezt meg is fogják a képviselők szavazni.  Jelezte, a fűtéstámogatás akár tízezer forintos segítséget is jelenthet a kerületben élőknek. Hozzátette, a budaváriak érdekében nagyon reméli, hogy a kerület vezetése tisztességesen és méltó módon fogja képviselni őket a jövőben. 

Kapcsolódó

Nyert a Fidesz, elbukta a többséget a baloldal az első kerületben
A Momentum elnökének körzetében vérzett el a baloldal, pedig még Karácsony Gergely is kampányolt az ellenzéki jelöltnek. BŐVEBBEN...

A Momentum elnökének körzetében vérzett el a baloldal, pedig még Karácsony Gergely is kampányolt az ellenzéki jelöltnek.

Nyitókép: Facebook

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. szeptember 16. 07:59
Éljen a voksturizmus! https://444.hu/2022/09/16/a-fidelitas-elelnoke-es-tobb-ismerose-epp-a-budavari-idokozi-elott-jelentkeztek-at-az-i-keruletbe
NTLLK
2022. szeptember 14. 21:21
Védjétek meg az ott lakó polgárok jogait! A régi bérlők nagyon hátrányos helyzetben vannak a kialakult káosz forgatagában. Miközben vagyonokat költöttek, abban a hitben, hogy végül, mint mindenütt, leszorított áron megvásárolhatják évtizedek óta bérelt lakásaikat. A polgármesternőt karanténba kell szorítani. Mert egyszerűen bolsevik. Ami éppen olyan, mint a náci, csak ők még büszkék is rá. Mert tehetik...
masikhozzaszolo
2022. szeptember 12. 13:09
/Jobbik korábbi két képviselője általában a a Fidesszel szavaz/ Ilyet olvasok máshol. Most akkor változás lesz egy kicsit? Naszályból Ki(s)szály lesz? Bayer marad a kerületben?
olajfa1
2022. szeptember 12. 08:31
SOK SIKERT! -nagy "ellenszére" kell számítani...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!