Népet keres Jakab Péter a Nép Pártjához

2022. augusztus 12. 13:23

Alig hagyta el a Jobbikot, máris toborzásba kezdett Jakab Péter.

2022. augusztus 12. 13:23
null

Nem sokkal azután, hogy Jakab Péter bejelentette: kilép a Jobbikból, közösségi oldalán máris  tagokat toboroz új formációjába, amely „a Nép Pártján” nevet viseli.

Jakab Péter júliusban kezdte el az önállósodást, ekkor kezdte először használni Facebook-bejegyzéseiben a „Nép pártján” logót a Jobbik pártlogója helyett, majd aztán külön weblap és Facebook-oldal is készült az új formációnak. Jakab Péter ezzel vágott vissza arra a jobbikos döntésre, amely megfosztotta őt a frakcióvezetői poszttól. Nem sokkal ezelőtt egyébként a pártelnöki pozíciót is elbukta Jakab Péter, végezetül pedig érdemes azt is megemlíteni, hogy Jakab az előválasztáson is elbukott: saját, miskolci körzetében sem tudott nyerni, emellett pedig a miniszterelnök-jelölti versenyben is alulmaradt, a második fordulóba ugyanis nem jutott be. 

Kapcsolódó

Elfogyott a parizer – szétesik a Jobbik, tovább osztódik az ellenzék

Új formáción agyal Jakab Péter, miközben a „kormányváltók” lassan megszámlálhatatlan pártra porladnak. Kacsoh Dániel írása.

Nyitókép: Jakab Péter Facebook-oldala

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. augusztus 13. 11:36
A "párt nélküli" és "nép nélküli" pártot fog alapítani Jakab!... mert ő az "okoska"...
Hunmagyar
2022. augusztus 12. 15:39
Parizeus mehet Zseléhez, az is nép partján ál. Észben, lélektelenségben, passziv-agresszív nárcizmusban megegyeznek.
VeraMayer
2022. augusztus 12. 15:31
Javaslat: "JESZ" - Dávid Ibolya pártja, miután mindenhonnan kikopott.
The Loner
2022. augusztus 12. 15:29
Mamusszal a Nép Hátán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!