Jakab Péter magasról tesz a jobbikos párthatározatra

2022. július 21. 11:19

Saját logóval és önálló Facebook-oldallal jelenik meg a nyilvánosságban pár napja a leváltott pártelnök és frakcióvezető, annak ellenére, hogy ezt a párt megtiltotta. Megkérdeztük a Jobbikot, milyen következményei lehetnek, ha Jakab nem hagy fel ezzel a gyakorlattal.

2022. július 21. 11:19
null

Továbbra sem használja Facebook-bejegyzéseiben a Jobbik logóját Jakab Péter, akit a párt parlamenti képviselőcsoportja nemrég fosztott meg a frakcióvezetői poszttól, miután a pártelnöki pozícióját is elvesztette.

A volt pártelnök a leváltása után “A nép pártján” feliratú saját logóra cserélte az eddigi jobbikost és azóta következetesen ezt is használja.

A párt hamar megelégelte Jakab önállósodását és két napja párthatározatban mondta ki, hogy minden képviselőjük csak „a párt arculati elemeivel, logójával ellátott anyagokkal dolgozhatnak”.

Jakab azonban a jelek szerint fittyet hány a jobbikos határozatra, tegnapi posztjában is a saját logót használta.

Sőt „A nép pártján” elnevezéssel önálló oldalt is indított, amelyen tegnap büszkén jelentette be, hogy követői száma elérte a 10 ezret. 

Beszédes, az is, hogy a rövid videóban – amelyben mindenkit csatlakozásra buzdít – szót sem ejt a Jobbikról.

Lapunk megkereste a pártot azzal a kérdéssel, hogy mi lesz a következménye, ha Jakab Péter továbbra sem használja a Jobbik logóját/arculati elemeit?

Azt is szerettük volna megtudni, hogy Elképzelhetőnek tartják-e Jakab Péter kizárását a pártból és/vagy a frakcióból?

A Jobbiktól egyelőre csak egy automatikus válaszlevelet kaptunk, amelyben arról tájékoztattak, hogy kérdésünket továbbították az illetékesek felé.

Szintén kerestük a volt pártelnököt is, de egyelőre nem értük el. 

Hogy hová tarthat Jakab Péter a jövőben, arról itt írtunk bővebben.

Nyitókép: Jakab Péter Facebook oldala

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NZoltán
2022. július 22. 07:53
Jakab mint Zelenskyy árnyéka. Az egyik, mint "a nép szolgája", a másik meg hasonlóképp, " a nép pártján", teszik tönkere az egyik az országát, a másik a saját pártját. És mindkettő a népet akarja "boldogítani" és sajnos, bőven vannak követőik a pusztításban .
kulakman
2022. július 21. 18:39
TUNYACSÁP úr hol van, ez az ideje nem, hogy "asszongya "szebb jövőt???????????????????????????????????
bajai
2022. július 21. 17:16
Valójában nem kellene kizárni. Esküt tett, hogy ha a pártvezetés bizalma megszűnik iránta, akkor visszaadja a mandátumát.
retyezáti remete
2022. július 21. 17:10
Fából vaskarika. Jakab nincs a nép pártján, elég csak felidézni hogy viselkedett a munkásemberrel, mint egy hülye fasz, és a nép sincs az ő pártján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!