„Ferenc pápát meglepték a magyar családpolitika eredményei” – Novák Katalin a személyes audienciáról

2022. augusztus 26. 09:53

Itt hallgathatja vissza a köztársasági elnök Vatikáni Rádiónak adott interjúját.

2022. augusztus 26. 09:53
null

Mint korábban beszámoltunk róla, Novák Katalint személyes audiencián fogadta Ferenc pápa a Vatikánban. A köztársasági elnök szerint a négyszemközti, közel háromnegyed órás, jó hangulatú, spanyol nyelvű beszélgetésen több témát érintettek.

A Szentatya megköszönte, hogy kiállunk a hagyományos családok és az üldözött keresztények mellett”

– mondta Novák Katalin, aki a beszélgetés végén férjével közös pápai áldásban is részesültek.

Ferenc pápa a talákozón megerősítette: jövőre újra Magyarországra látogatna. Novák Katalin a Vatikáni Rádió magyar és angol nyelvű adásának is interjút adott„Köszönöm Vértesaljai László atyának a beszélgetést!” – fogalmazott a köztársasági elnök.

Ferenc pápát meglepték a magyar családpolitika eredményei, hogy megduplázódott a házasságkötések és felére csökkent az abortuszok száma

– mondta el a vatikáni rádió magyar nyelvű adásában a köztársasági elnök.

A beszélgetsét itt hallgathatja vissza:

Nyitókép: Facebook

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. augusztus 27. 00:45
"Ferenc pápát meglepték a magyar családpolitika eredményei" xDDDD - Ez igen - mondta a pápa - így kell egy ilyen szemét, összeférhetetlen nemzetet kihalásra ítélni! Megteremteni az alapokat, hogy csökkenjen a szülések száma! Bravo, bravissimo!
Armageddon
2022. augusztus 26. 22:37
Államfőasszony elmondta, hogy tavaly 66ezerrel idén csak 53 ezerrel fogyott a magyar? Szűni is kevesebben szűttek, mint tavaly, de sebaj! Optimiskák vagyunk.
ohassa
2022. augusztus 26. 11:51
A magyar családpolitika brutálisan szegényellenes és durván kirekesztő. Azokat támogatja nagy mértékben, akiknek nincs szükségük rá (lásd pl. vargajuci miniszter). Erről hallott már a Szentatya?
BandiMandi
2022. augusztus 26. 10:49
Soha jobb elnökünk még nem volt. Remélem a strapát is bírni fogja. Sok sikert kívánok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!