Márki-Zay Péter szerint mindenki idióta, aki a Fideszre szavazott

2022. július 14. 20:14

A 444 beszámolója alapján a bukott miniszterelnök-jelölt szerint minden megvalósul, amit ő mondott a kampányban, és minden hazugság volt, amivel a Fidesz kampányolt.

2022. július 14. 20:14
null

Amint arról korábban beszámoltunk, „Bridge office” túlórázásra hívta szimpatizánsait a Magyar Kétfarkú Kutya Párt az Erzsébet híd pesti hídfőjéhez. A tüntetők elfoglalták az Erzsébet hidat, leállt a forgalom. Az eseményen feltűnt, sőt, beszédet is mondott Márki-Zay Péter.

A korábbi miniszterelnök-jelölt a 444 tudósítójával beszélt, akinek elmondta,

szerinte minden megvalósul, amit ő mondott a kampányban, és minden hazugság volt, amivel a Fidesz kampányolt.

„Ezek után azt hiszem, kimondható, hogy mindenki, aki a Fideszre szavazott, az idióta” – közölte. 

 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 280 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemtudommegállni
2022. július 15. 14:40
Erre az elmebeteg, genetikai kérdőjelre kellett volna?
hentes
2022. július 15. 11:41
Azt minek nevezed te bukott makizaj, aki leidiótázik több, mint 3 millió embert? Minek nevezzelek? Büdös gyökérnek, vagy büdös görénynek, aki hónapok óta csökkent üzemmódban fürdik, csökkent üzemmódban húzza le a WC-t?
Spiltyu
2022. július 15. 11:39
Fleto már készül...
Kuka utas
2022. július 15. 11:39
Most szopás lesz, de azért azt ne felejtsük el, hogy még ma is lehet 480-ért benzint venni. Gyakran járok benzinkútra, de még nem találkoztam senkivel, aki szerette volna a piaci árat fizetni. És felteszem, nem sokan utalnak a gáz és villanyszámlán lévő összegnél többet csak azért, mert az nem a rendes ár. Szóval nem értem, mi ez a hiszti. Legalább volt pár jó évünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!