Hidvéghi: Brüsszel – és különösen az EP – egyre inkább egy önelégült, posztmodern boszorkányüldöző klubbá vált

2022. május 03. 17:39

A multikulturalizmust és a Soros György-féle nyílt társadalmat „új vallásként” propagáló baloldali, liberális erők politikai offenzívát indítottak Magyarország ellen – jelentette ki a Fidesz EP-képviselője Strasbourgban.

2022. május 03. 17:39
null

A 7-es cikk szerinti eljárás közel négy éve folyik Magyarország ellen, teljesen eredménytelenül. Ennek egyértelmű oka van, a megfogalmazott vádak nem megalapozott jogi felvetések, hanem durva politikai támadások – mondta Hidvéghi Balázs Strasbourgban az Európai Parlament plenáris ülésének vitájában, amelyen a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzete került terítékre. Magyarországot évek óta támadják amiatt, mert kiáll saját szuverenitása mellett és ragaszkodik a döntés jogához egy sor olyan kérdésben, amelyek nem tartoznak az Európai Unióra. A Fidesz EP-képviselője kijelentette, a multikulturalizmust és a Soros György-féle nyílt társadalmat „új vallásként” propagáló baloldali, liberális erőknek nem tetszett ez a politika, ezért politikai offenzívát indítottak Magyarország ellen.

– fogalmazott. Azóta Brüsszel – és különösen ez a Parlament – egyre inkább egy önelégült, posztmodern boszorkányüldöző klubbá vált, amely mindenki másra egy szűk és radikális ideológiát akar ráerőltetni – állította. „Ha pedig valaki ellenáll, ahogy mi tesszük, akkor szankciókkal és agresszív támadásokkal kezdik el zsarolni” – mondta.

(Fotó: wetransfer.com)

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forgalmazó
2022. május 03. 21:42
Hidvéghi jól nyomja le a kalappal!!
Senye Péter
2022. május 03. 21:26
Brüsszel és az EP felelősség vállalás nélkül teszi tönkre az Uniót.
Töki
2022. május 03. 21:14
Még diszkréten is fogalmazott.
Barnabás.N
2022. május 03. 21:08
Svéd miniszterelnök: kudarcot vallott a bevándorlók integrációja https://www.hetek.hu/cikkek/online/sved-miniszterelnok-kudarcot-vallott-a-bevandorlok-integracioja Lassan mindenhol kiborul a bili... Én 2004-ben NEM-el szavaztam a csatlakozásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!