Soros-akták: Andrej Nosko nem ad interjút

2022. február 14. 10:00

Nem kíván interjút adni Andrej Nosko, az NGO-k manipulációiról beszélő volt Soros-vezér, és mostani munkahelye, a PILnet sem kíván nyilatkozni. Hiába kerestük őket.

2022. február 14. 10:00
null
Szilvay Gergely

Megkerestük a PILnetet, amelynek a Soros Alapítvány és egyéb szervezetek, például a Freedom House kiszivárgott felvételeken manipulációiról beszélő, korábbi Soros-alkalmazott Andrej Nosko az európai vezetője. A PILnet egy olyan NGO, ami ingyen kínál ügyvédi védelmet más NGO-knak, azaz pro bono szolgáltatásokat nyújt.

A szervezetnek a következő levelet küldtük:

„Szeretnénk interjút kérni Andrej Noskótól. Tudnának segíteni ebben?

Többek közt az alábbiakat kérdeznénk tőle:
Kaptak-e instrukciókat az OSF-nél a külföldi sajtóval történő kommunikációra vonatkozóan?
Tapasztalt-e direkt hírhamisítást Magyarországgal kapcsolatban az újságírók részéről, akikkel kapcsolatba került?
Tud-e példákat mondani a Magyarországot leginkább rossz színben feltüntető médiumokra?

Emellett Önöknek is szeretnénk feltenni a pár kérdést:

Kapcsolatban álltak-e 2018-ig (amíg Nosko az OSF-nél dolgozott) az Open Society-vel, kaptak-e támogatást az alapítványtól, illetve biztosítottak-e jogi segítséget az OSF-nek?

Kapcsolatban állnak-e jelenleg a Open Society-vel, kapnak-e támogatást, illetve biztosítanak-e jogi segítséget az OSF-nek?”

A válasz meglehetősen tömör és rövid volt:

„Köszönjük a megkeresést.

a PILnet Alapítvánnyal kapcsolatos információk pedig elérhetők az Alapítvány honlapján.

Üdvözlettel:
PILnet Alapítvány”

Az NGO-világban meglehetősen elterjedt jelenség, hogy nagy ügyvédi irodák jótékonysági alapon, azaz pro bono nyújtanak ügyvédi segítséget bizonyos szervezeteknek, ezzel is filantróp arcukat mutatva. A PILnet honlapján szerepel például a Hintalovon ALapítvány lógója (róluk itt írtunk), a támogatók között pedig az OSF.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. február 14. 13:38
Be van szarva. Még jó , hogy életben van .
Palatin
2022. február 14. 12:09
Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyűlöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hűtlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bűnbánón megtérjen, ahhoz ő túl hiú. Inkább még támadja hős népét konokul, Bűnlajstromából mint aggastyán sem okul. Mídászi vagyonát bősz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerójja. Hej, döntsd a Sorost ne siránkozz, Ne raplizz minden kis fullánkhoz. Tudd, ő gyűlöli mindkét nemzetét, Elcserélte őket sok fura szerzetért. Ö maga köré gyűjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk bőszen bujtotta. Dühödt haragja miből táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyű blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett tőrét a magyarokba szúrja.
Palatin
2022. február 14. 12:07
Andrej Nosko is bármikor kijelentheti, hogy "ö ilyeneket nem mondott", és ezzel az ügy a libernyákok számára le van zárva. "Már megint a jobboldal trollkodott..." A libernyákok gonoszok, de el tudják érni a jó látszatot. A jobboldal jó, emberséges, de nem tudja elérni, hogy jólátszat alakuljon ki róluk. EZEN KELL VÁLTOZTATNI.
Peppa
2022. február 14. 11:59
Kár érte. Kiváló ügynök volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!