Kifogásolta Hajnal Miklós indítását, felfüggesztették az LMP-s politikus párttagságát

2022. február 09. 20:09

Kettős mércét emlegetett Hajdu Mária a felfüggesztés kapcsán.

2022. február 09. 20:09
null

Az LMP felfüggesztette Hajdu Máriának, a párt XII. kerületi képviselőjének a párttagságát. A képviselőnő a Facebook-oldalán kifogásolta, hogy a diplomabotrányba keveredett Hajnal Miklóst indítja az ellenzéki összefogás Hegyvidéken. 

Mondj igazat, betörik a fejed”

– kezdte meg a felfüggesztés kapcsán írt Facebook-bejegyzését a képviselőnő. Hajdu Mária kettős mércét emlegetett a bejegyzésében és hiányolta Hajnal esetében a következményeket.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

***

Visszatérő elem a diplomabotrány a baloldalon

A baloldalon egyébként nem Bangóné Borbély Ildikó botránya ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban közgazdásznak hazudta magát.

Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nyelvvizsga hiányában nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és a Corvinuson sem oktathatott volna. Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a Párbeszéd Magyarországért (PM) honlapján, hogy Karácsonynak PhD-ja van. 

A baloldalon egyébként nem  ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban . Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és . Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a , hogy Karácsonynak PhD-ja van. 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2022. február 10. 13:58
Ha nem is közgazda, de kisköcsög.
okoskodó fórumlakó
2022. február 10. 09:23
Én aztán tényleg köpök erre a brigádra, és Hajnalt egy ócska kis senkinek (tehát vérbeli ellenzéki politikusnak) tartom, de ezeket a meccseket egymás között kell lejátszani. Tehát az LMP helyében én sem örülnék ennek az facebookos kirohanásnak, az más kérdés, hogy fidesz-szavazóként nyilván elégedettséggel tölt el, ahogy nyírják egymást ezek a rohadékok. Az alapprobléma az volt, hogy ezt a kis gecit már az előválasztást megelőzően ki kellett volna szűrnie az ellenzéknek - ne feledjük, hogy etikai nyilatkozatokat írattak alá a jelöltjeikkel. Vicc (...és Czeglédy Csaba is jelölt). Így az lesz a szomorú helyzet, hogy ezt a Hajnal nevű, magának diplomát hazudó férget jó eséllyel megválasztja majd a morális felsőbbrendűségről pofázó budai szavazópolgár. Miközben szemben vele ott van Fürjes, akinek az emberi meg a szakmai kvalitásait talán nem nekem kell méltatni...
Bradanek
2022. február 10. 09:06
Hazudtunk, reggel, éjjel meg este a diplománkról, a nyelvvizsgáról és a doktoriról is.
Lajoss
2022. február 10. 08:57
Mária azóta lemondott,önállóan indul,értelme semmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!