Halló, MZP! Megtaláltuk a csalódott fideszeseket, rögtön kettőt is

2022. január 13. 17:10

Antall Péter, Szakács Árpád. Mert van, akinek az elve és az elköteleződése addig tart, amíg utalnak.

2022. január 13. 17:10
null
Ódor János László

„Halló, MZP! Megtaláltuk a csalódott fideszeseket, rögtön kettőt is. Mert van, akinek az elvei, a lojalitása és az elköteleződése addig tart, ameddig utalják a fizetést. Aztán pedig jön a csalódottság és az árulás.

Értjük ám: kezdetben mi is a rajongásig szeretett cégekből, iparágakból ábrándultunk ki többször – távoztunk, majd gondoltunk csúnyákat. De visszafelé köpködni, pláne ilyen átlátszó módon egyszerűen méltatlan. Közfeladatot ellátni, politikai vonatkozású szerepet vállalni küldetés, nem pedig egy versenyszférás tucatállás, ahol többnyire arcvesztés nélkül lehet ugrálni cégről cégre. 

Ha másért nem, legalább a látszatra lehetett volna adni: »Remek alkalmat szalasztottak el a hallgatásra«, ahogy még Jacques Chirac fogalmazott 2003-ban a vele szemben állást foglaló új tagállamokra utalva.

De nem.

Antall Péter, a rendszerváltás utáni első, egyben demokratikusan választott miniszterelnök, Antall József fia. Az Antall József Tudásközpont vezetője 2015-ben még havi bruttó 2,3 millió forintos tiszteletdíjat vihetett haza, és az általa irányított szervezet 600 millió forintnyi állami  támogatást kapott. Aztán az öröm minden bizonnyal fokozódott: 2019-ben a havi átlagfizetése már bruttó 4,6 millió, 2020-ra pedig 6,9 millió forintra emelkedett.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. január 15. 11:20
NAGYON DRUKKOL A BALLIB ANNAK, HOGY EGYKORI FIDESZESEK--VAGY DOMINÁNSAN FIDESZ SZIMPATIZÁNSOK ÚGYMOND "KIÁBRÁNDULJANAK" ÉS SZEMBEFORDULJANAK A FIDESZ-KDNP-VEL. LIHEGVE ÉS KÉJES-PERVEZ SZINTE SZEXUÁLIS VÁGGYAL LESIK A VILÁGOT, HOGY FÖNN AKAD-E A HORGUKON EGY ILYEN DELIKVENS. KÉPTELENEK ABBAN DISZTINGVÁLNI--GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT: FINOMAN KÜLÖNBSÉGET TENNI--ABBAN, HOGY VALAKI NEM AKAR OLTAKOZNI PUSZTÁN, VAGY PEDIG FIDESZ--ELLENESSÉ LETT..VALAMI MIATT,. NOHA KORÁBBAN FIDESZ SZIMPATIZÁNS VOLT. UTÓBBIT MONDJUK AZÉRT MERT--ÚGYMOND--MEGVONTÁK TŐLE A ZSOZSÓT ÉSATÖBBI MÉSATÖBBI. SZÓVAL AZ IDIÓTA BALLIBNEK EZ A KÉT DOLOG EGY ÉS UGYANAZ, VAGY AMI MÉG ROSSZABB: NEKIK UGYAN NEM EGY ÉS UGYANAZ, DE A 'JÓNÉPRŐL FÖLTÉTELEZIK HOGY NEKIK, A MIZERA PLEBSZ-NEK--AKIK UGYE "ALJANÉP" ÉS NEM TUDNAK GONDOLKOZNI, LEGALÁBBIS ÚGY, AHOGYAN SZERINTÜK KELL ÉS UGYE AZ EGYEDÜL SZINVONALAS----SZÓVAL ŐK, A JÓNÉP NEM ÉRZIK A KÜLÖNBSÉGET OLTÁSELLENESSÉG ÉS FIDESZ-ELLENESSÉG KÖZÖTT......
matykox
2022. január 14. 17:01
Szakács csalódás, az Antall gyerek meg hát korábban se volt egy gőzeke. Szakácsot sajnálom, jobban tette volna, ha rájön, hogy a világot se egy perc alatt teremtették. Meg kicsit elgondolkozott volna Antall József és Trump példáján is - és akkor nagy dolgoknak juthatott volna nyomára. De hát egy juhászbojtárnak való kihívás meghaladta az Árpi képességeit, úgy látszik.
nempolitizálok
2022. január 14. 14:29
2 újabb közpénztolvaj a ballibsiknek. Ott elférnek a többi között.
FAbika
2022. január 14. 10:25
Szakács eljutott a "migránssimogató"-tól a "képzeletbeli migráns"-ig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!