Fidesz: A baloldalon nyomát sem látjuk annak, hogy készek lennének tisztázni a Városháza-botrányt

2021. december 07. 16:47

A baloldal kettős mércéjét hangsúlyozza közleményében a Fidesz.

2021. december 07. 16:47
null

Közleményt adott ki a Fidesz, amelyben azt írják: a kormánypártok meg fogják szavazni Völner Pál mentelmi jogának felfüggesztését, mert tisztáznia kell magát az igazságszolgáltatás előtt és örülünk, hogy ezt ő maga is így érzi és azonnal lemondott.

A baloldalon hasonló esetben a nyomát sem látjuk annak, hogy készek lennének tisztázni a Városháza-botrányt vagy bármelyik másik korrupciós ügyüket.”

Mint fogalmaznak, „Karácsony Gergely hetek óta menekül, miközben mára egyértelmű, hogy a Városházán maffia működik, és a baloldali pártok jutalékos rendszerben árusítják ki a fővárosi ingatlanvagyont a Gyurcsány-Bajnai holdudvarnak”.

„Az is kiderült, hogy a baloldalt Soros és idegen hatalmak pénzelik, a kijelölt miniszterelnök-jelöltjük pedig többek között Bige László piszkos pénzén kampányol” – zárták közleményüket.

(MTI-OS)

Fotó: Facebook

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. december 07. 19:19
Kedves Fidesz! Sok a duma,sok az üresjárat. Buday Gyula mit csinált évek óta?
edieTHEGREATeagle
2021. december 07. 18:05
Ne zavarjon benneteket a közlemények gyártasában, hogy az ellenzék megszavazta a bizottságot fideszes elnökkel. Majd ha ti is megszavaztok egy ilyen bizottságot elkenzéki elnökkel a Parlamentben, akkor pofázhattok, nyomorultak.
121212
2021. december 07. 17:00
Ez így kevés lesz, fiúk. Az óvodások átoperálásáról és a rezsicsökkentésről is kellett volna mondani valamit.
Gullwing
2021. december 07. 17:00
Miért is tisztáznának bármit is? Akkor a böribe kellene vonulniuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!