Lemondott Völner Pál államtitkár

2021. december 07. 10:56

Közleményében a politikus azt írta, vállalja az ügy politikai következményeit.

2021. december 07. 10:56
null

Nem követett el bűncselekményt, államtitkári és miniszteri biztosi feladatait tisztességesen és a törvényeknek megfelelően végezte, azonban vállalja az ügy politikai következményeit és a mai nappal lemond államtitkári posztjáról Völner Pál államtitkár – olvasható a politikus közleményében, amit a 24.hu szerkesztőségéhez juttatott el.

Mint arról lapunk is beszámolt, Völner Pál mentelmi jogának felfüggesztését indítványozta a legfőbb ügyész. A végrehajtói kar elnökét nemrég őrizetbe vette a rendőrség, Schadl György a hírek szerint pénzt szedett a végrehajtói tagságtól. Az ügyben jelenleg összesen tizenkét gyanúsított van.

Az ügy részleteiről bővebben ide kattintva olvashat.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 522 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. december 07. 21:24
lemon .
Swastika
2021. december 07. 20:30
Palinak nem jött össze . Pedig tanulhatott volna a nagyoktól .
Aupa Atleti
2021. december 07. 20:05
TISZTET ÁLDOZTAK Hazánk évek óta a szőnyeg szélén áll Brüsszelben, a demokratikus szabályok felrúgása, a széles körben elterjedt korrupció miatt. Megállapították, hogy a legalizált lopás megakadályozása a független igazságszolgáltatás hiányában lehetetlen. Eddig inkább csak nyilatkozatok és vizsgálatok formájában nyilvánult meg a konfliktus, de most bedurvítottak. Jogállami feltételekhez kötötték az EU-s pénzek felhasználását. Orbán nem férhetett még hozzá az újjáépítési alap milliárdjaihoz, mert nem hagyták jóvá pénzköltési terveit. Bizonyítandó jogállamiságunkat, egy pár túl mohó parasztot (Mengyit, Simonkát, Boldogot ) már kénytelenek voltak beáldozni az EU-val folytatott játszmában, de ez még nem hatotta meg Brüsszelt. Most szintet léptek, Völner Pált, Igazságügyi miniszterhelyettest dobták oda áldozati bárányként. Folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés bűntettével vádolják. Hatósági jogkörével visszaélve konkrét ügyeket intézett, alkalmanként 2-5 millió forintért, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) elnökének kérésére. Völner tagadja a vádat, szerinte munkáját tisztességesen és a törvényeknek megfelelően végezte..,
Fekete85
2021. december 07. 19:40
Nahát fidenymus meg feltárta hogy a városháza portása kétszer tart cigiszünetet, aztán hopp ilyen dolgok meg vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!