Reagált Semjén arra, hogy Budapestre jön Ferenc pápa

2021. július 04. 15:42

A miniszterelnök-helyettes közleményében azt írta, hogy a kormány örül a látogatásnak.

2021. július 04. 15:42

A kormány örömmel hallotta Ferenc pápa bejelentését, hogy elfogadta a Budapestre szóló meghívást, és tisztelettel várja őt szeptember 12-én a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséje alkalmából – közölte a Miniszterelnökség vasárnap az MTI-vel.

A Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes által jegyzett közleményben azt írták: a Szentatya látogatásának részleteiről „az ilyenkor szokott módon folytatódnak az egyeztetések”. Hangsúlyozták: várakozással tekintenek a katolikusok nemzetközi találkozója elé, és a kormány minden szükséges segítséget biztosít annak sikeres lebonyolításához.   

Ferenc pápa vasárnap délben hivatalosan is bejelentette: Budapestre látogat, és részt vesz az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szeptember 12-i záró szentmiséjén.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apika2
2021. július 04. 16:45
Azért katolikusként jobban örültem volna, ha Semjén az elmúlt másfél év pandémiás időszakában többet szólalt volna meg a bajban lévők érdekében.
llnnhegyi
2021. július 04. 16:12
A moslekkoaliciosok emberei dühödtek,rabuktak a kannasborra! Vadai Ágnes fehér csipke ruhát ölt magára,bugyijaba egy maréknyi szarral!
Isten jobb keze
2021. július 04. 16:09
Csak a szaros szájú báyerzsótyi gyereket ne engedjék a közelébe, valamint az összes álkeresztény kormány tagot élükön a nagy vadásszal!
Kanmacska
2021. július 04. 15:59
Szeretettel várjuk a Szentatyát! De migrancsok nélkül jöjjön! :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!