Ilyen csendesen gyűlöli a 444-es Soros-blogger Gyurcsánynét

2021. június 22. 20:17

Szily Laci, a 444 tacskó/gyerek/hal/horgászat és fociszakértője legutóbb például a Puskásban járt.

2021. június 22. 20:17
null
Apáti Bence

„Vannak emberek, akik kedvelik az életet, sőt, élvezik is, annyira, hogy időnként veszik a cókmókjukat, és elmennek mondjuk egy strandra, vagy egy focimeccsre, esetleg leugranak másik ötmillió koldussal egyetemben éhséglázadást szervezni a Balcsira.

Vagy csak mártózni egyet. 

Majd megesznek egy lángost, isznak egy fröccsöt, de olyan is megesik velük néhanapján, hogy beülnek egy moziba, vagy egy színházba, elvégre egész jó ez a vírus utáni szabadság, és ugyan szegény Greta Thunberg áprilisban és májusban a váratlanul jött hidegrekordokra való tekintettel már-már a visszavonulását fontolgatta, de végre az idő is megfelelő.

Meleg lett ugyanis így júniusra.

A nyár már csak ilyen.

No és vannak a 444-es srácok, akik semminek, de tényleg semminek nem tudnak örülni.

Mindent rühellnek, ami ebben a középkorban ragadt, fasiszta, gyűlölködő, kirekesztő, homofób országban megtalálható.

Végigpörgetve azt a csodálatos és informatív, meg szélsőségesen objektív hírportált, ami kicsiny kezeik munkáját dicséri, az embernek komolyan olyan érzése támad, mintha a szerkesztőség minden egyes tagjának valóságos kínszenvedés lenne az élet.

(Kivéve ha Karigeri fingik egyet. Azt imádják. Szagolni is, hallgatni is. Olyankor az életkedvük is visszatér.)

Ha megnyitnak valami új létesítményt, nagyítóval mennek a fugázási hibák után kutatni, a festést, a meszelést is megvizsgálják, majd a szintezési hibák miatt lesznek végtelenül kedveszegettek.

Meg drágállják is.

Elavultnak és feleslegesnek tartják, alapvetően az egész– az első kapavágástól az utolsóig – úgy szar ahogy van.

Jó, igen: ha Pikó, V. Naszály vagy Geri vágja át azt a szivárványszínű szalagot, akkor valamiért – ki érti miért? – az általános depi elillan, bizonytalan időre berekesztik a fika-bajnokságot is, és a nyájas olvasó elkezdi végre rendes és tisztességes, európai értelemben vett, haladó-progressziv demokráciában érezni magát, ahol tisztelik az emberi és az Lmbtqigsjkkkcvwp jogokat, és ahol tényleg minden klappol, jól nyílik, jól záródik, nem nyikorog és nem áraszt magából átható istállószagot.

Szily Laci a 444 tacskó/gyerek/hal/horgászat és fociszakértője legutóbb például a Puskásban járt, ahol nyilván minden is szar volt, ráadásul megfigyelései szerint a stadionban a járvány is megszűnt, – amúgy lényegében az országban is, de oda se neki - amit abból szűrt le, hogy szerinte az emberek mindenféle ellenőrzés nélkül tódultak be a stadionba.”

 

Nyitóképen: Dobrev Klára. Fotó: MTI/Kovács Attila

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2021. június 23. 14:48
A hülye Szilyt nyilván felbosszantotta, hogy - a bejutás könnyen ment "köszönhetően a baromi kedves önkéntesek seregeinek," (és még Orbán Viktort sem kellett éltetni, no, ez meg aztán teljes pofátlanság, mikor a bolond is tudja, kell, Orbán Viktort kell éltetni mindenkinek, aki a Puskásba megy), - "újra meg újra megdöbbenjek, hogy itt mindent jól látni, " ez megint egy qrva rossz pont azorbánjának, ezt sem lehet gúnyolni, - "minél őszintébb voltam, annál inkább olyannak hangoztam, mint egy bőrét menteni akaró gyáva nyúl.", a vidéki "bunkó" gyerek hatása, aki előtt Szily nem merte megjátszani magát felvéve a Cohn-Bendit-i liberális stílust, - "De a közönség nem hagyta, hogy a nyomasztó tények elrontsák a kedvét: ", hát ez az, hiába a politikai perverz G. Soros dollármilliárdjai, a 444-nek, így Szilynek is jut belőle, a magyar jókedvű, a "nyomasztó tények" ellenére. Ez botrány...
lehetkalman
2021. június 23. 12:52
apátinak milyen újságírói szakmai elismerései vannak? Ja, semmilyen... Érthető.
olajfa1
2021. június 23. 11:00
A semmihez nem értő de mindenről véleményt alkotó "influenzerek" már csak ilyen aljasok!
Belakiss
2021. június 23. 09:59
Apáti egy tehetségtelen bérseggnyaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!