Nekik mindent szabad

2021. március 12. 16:05

Biztos azt hitték, hogy titokban marad.

2021. március 12. 16:05
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András

„Orbán Viktor egy héttel ezelőtti rádióinterjújában beszélt arról, hogy mindenki halassza el a külföldre tervezett luxusvakációt, nehogy behozza a koronavírus újabb veszélyes mutációit az országba. Úgy tűnik, a NER-strómanok nem hallgatnak rá, és a hosszúhétvégét is Dubajban tervezik tölteni. Nem meglepő: az ünnepek körül szinte hazajárt a Maldív-szigetekre az Orbán Viktor által is használt magángép, és Dubajban is jópárszor járt, függetlenül a járványhelyzet alakulásától.

Biztos azt hitték, hogy titokban marad: nemrég tiltották le az OE-LEM lajstromjelű luxusgép követhetőségét, szerencsére u/CarelessCourage nevű reddit-felhasználó talált egy oldalt, ahol még mindig látszik, éppen hova repkednek, ezt látjátok a csatolt képen.

Ennyire képes a Fidesz: miközben naponta több mint 100-an halnak meg és több mint 9000-en kapják el a vírust, a holdudvar a dubaji luxusban vészeli át a járványidőszakot. Lehet, hogy sokan már meg is szokták, hogy az uralkodó osztály tagjai a mi pénzünkből élik a luxuséletüket – de 2022 után olyan új Magyarországot építünk, ahol a politikus van az emberekért, és nem az emberek vannak a politikusokért.”

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sibelius
2021. március 14. 01:39
Mi van cula? Te akarsz lenni a hajtómű vagy a raktér? Mert hogy irigy vagy valamire az világos. De van fogalmad róla ha Te lennél miniszterelnök mindenhová bicikliznél? Mert ha nem, akkor felhúznád magad? Bandi, húzz el tanulni! De nagyon gyorsan. Legalább a magyar történelmet tanuld már meg ha a magyar néplélek nem szállt meg.
balbako_
2021. március 13. 06:39
Perelni! (Mondja meg, ki(K), mikor,hová? Ha nem tudja, akkor a gatyát leperelni róla!
kertitörpe
2021. március 13. 01:00
Hülye öntelt kis mitugrász. Nincs önkritikája ez akar országot vezetni? Szégyen lenne az országunknak.
kertitörpe
2021. március 12. 20:41
Hülye öntelt kis mitugrász. Nincs önkritikája ez akar országot vezetni? Szégyen lenne az országunknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!