„Fidesz-bérencek” – reagált Kunhalmi a Pest megyei szocialisták csütörtöki tüntetésére

2020. szeptember 18. 08:18

Kunhalmi szerint „megjelent a Fidesz” az MSZP körül.

2020. szeptember 18. 08:18
null

Mint ismert, áll a bál az MSZP háza tája körül: a szeptember 19-én esedékes tisztújítás előtt pár nappal feloszlatták a párt Pest megyei szervezetét. Többek között ezért is kérte Mesterházy Attila – aki indul az elnöki posztért – lapunknak adott interjújában Tóth Bertalan jelenlegi elnököt, hogy halasszák el a párt tisztújítását. Erre azonban nem került sor, ráadásul Mesterházy nem is indulhat el a megmérettetésen, aminek így biztos a végeredménye.

A történtek néhány párttagnál is kiverték a biztosítékot, a Pest megyeiek csütörtökön tüntetést is szerveztek a párt székháza elé. Rónai Egon először erre reagált az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Kunhalmi Ágnesnek – aki a társelnöki pozícióért indul – címezve. „Ennél kínosabb képeket nehéz mutatni egy párt életéről, amikor a párt tagjainak egy része a párt tagjainak másik része ellen tüntet” – mondta a műsorvezető.

„Ezek nem ők voltak, nem MSZP-sek, biztos vagyok benne” – válaszolta Kunhalmi, aki szerint Fidesz-bérencek tüntettek a székház előtt. „Az MTV és a Hír TV riporterei már ott köröztek 30-40 perccel az esemény előtt” – „bizonyította” szavait a politikus.

Kunhalmi szerint most „megjelent a Fidesz” az MSZP körül, mert Budai Gyula „nyíltan és vállaltan” elmondta, kit szeretne az ellenzéki párt elnökének látni. „Mesterházy fideszes?” –kérdezte Rónai. Kunhalmi szerint erről nincs szó, a Fidesz csak kihasználja azokat az egyébként létező vitákat, amik az MSZP egésze és Mesterházy Attila között alakultak ki.

Az adásban szó esett még Tüttő Kata szavairól, a társelnöki rendszerről és a nők politikában betöltött szerepéről is.

 

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. szeptember 20. 21:23
Ki itt a bérenc? Nem ismersz magadra, Kunhalmi? https://ezatuti.blogstar.hu/pages/ezatuti/contents/blog/49938/pics/lead_800x600.jpg
tango47
2020. szeptember 19. 16:17
Jobban tetszik, amikor kissé belőve mórikálja magát (illeg-billeg), mint így, amikor hülyeségeket beszél.
gyaloggos
2020. szeptember 19. 15:27
MIKOR SZÁLL fel a füst? Hm....?
gyaloggos
2020. szeptember 19. 13:13
MAGYARORSZÁG LÁZBAN ÉG! VAJON kik lesznek az MSZP társelnökei? Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!