Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Szijjártó: Azerbajdzsán tízezer maszkot adott Magyarországnak

2020. április 02. 15:15

A Türk Tanács újabb tagállama mutatott szolidaritást a magyar emberekkel a koronavírus-járvány elleni védekezésben – emelte ki a külügyminiszter.

2020. április 02. 15:15

Azerbajdzsán kormánya csütörtökön tízezer védőmaszkot juttatott el a bakui magyar nagykövetségre – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán. A tárcavezető kiemelte: ezzel a Türk Tanács újabb tagállama mutatott szolidaritást a magyar emberekkel a koronavírus-járvány elleni védekezésben. Közölte: már szervezik az adomány Magyarországra szállítását, hogy minél előbb az egészségügyi védekezés frontvonalában dolgozók rendelkezésére állhasson.

(MTI)

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johnantonyfrusciante
2020. április 02. 19:14
Kit érdekel?
zakar zoltán béla
2020. április 02. 18:31
" A diktátorok egymást koronázzák." PROlitico BrASSZel!
egynick
2020. április 02. 17:27
Arról szóljatok, hogy mennyi eurót tolt be ma a magyar nemzeti bank az EU-s segélyből, hogy 370-ről 362 körülre tornázták vissza az euró árfolyamát? De az eu nem segít, csak Azerbajdzsán. Csak remélni tudom, hogy a fideszvallásúak egy része kitart Európa mellett.
George Soros 2.0
2020. április 02. 16:07
Unió is adott volna adományt de Orbán nem kért belőle. Pedig most lenne igazán szükség a sok Sok migrancsra. Mert h egészsegugyi hozzájárulások eddig csak kelet adott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!