Soros elmondta, hogy mit akar, ezt hívjuk Soros-tervnek

2017. november 23. 08:22

A magyar emberek a magyar kormányt és parlamentet választották meg, nem Soros Györgyöt. Interjú.

2017. november 23. 08:22
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter

„Nemrég Perbálon rendőrt hívtak három egyetemistára, kiderült, hogy migránsnak gondolták őket. Nem tart attól, hogy ez a hangulat árt a turizmusnak? 

Nem, sőt a helyzet nagyon világos: mindenkit szeretettel látunk, aki betartja és tiszteletben tartja szabályainkat, akik pedig fel akarják rúgni a törvényeket, azokat nem engedjük be. Európában és Európán kívül is beszélgetek emberekkel, mindenki azt emeli ki, hogy Budapest, Magyarország szép, de ami legalább ennyire fontos, biztonságos is. Úgy gondolom, a migrációs politikánk ebből a szempontból is kifizetődött. Az illegális bevándorlók kívül tartásával meg tudtuk őrizni Budapestet – és az egész országot – biztonságosnak. Ez a turizmus szempontjából pedig nagyon kifizetődő.

Mi a véleménye Soros György egyre gyakoribb közéleti megnyilvánulásairól?

Pontosan tudjuk, hogy Soros György mit akar. Az illegális bevándorlókat be akarja hozni Európába, mi ezt elutasítjuk, ezért a magyar kormány az útjában áll. A magyar emberek a magyar kormányt és parlamentet választották meg, nem Soros Györgyöt, nincs szükségük arra, hogy Soros György megmondja, mi a jó nekik, ezt a magyarok el tudják dönteni egy amerikai spekuláns nélkül is. Soros elmondta, hogy mit akar, ezt hívjuk Soros-tervnek. Most már magyarázhatja, hogy ő nem egészen úgy gondolta, de nekünk nem szabad naivnak lennünk, pontosan tudjuk, hogy mit akar. Közeledik a választás, és a Soros György által a kormány ellen hirdetett harcban is az új lendület időszaka jött el, most már személyesen is megszólal. Nem akarja, hogy egy szuverén, független politikát folytató erő kormányozzon, amely meg tudja védeni az országot a külső befolyásokkal szemben. 

David Kostelancik, az Egyesült Államok budapesti ügyvivője bírálta a magyar médiahelyzetet. Mit gondol erről?

A belügyeinkbe történő beavatkozási kísérletet vissza kell utasítani akkor is, ha az egy erős szövetségesünktől jön. Ha a magyar sajtószabadság hazug módon történő bírálása után nem sokkal kiírnak egy pályázatot arra, hogy amerikai kormányzati forrásból magyar médiumok működését finanszírozzák, akkor ezt csak a belügyeinkbe való durva beavatkozási kísérletként lehet értelmezni. Elfogadhatatlannak tartom az egészet.”

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2017. november 23. 20:25
"Soros elmondta, hogy mit akar, ezt hívjuk Soros-tervnek." Soros sok mindent mondott már, de ti csak azt veszitek figyelembe, amit fel tudtok használni propagandacélra. Amit ti "Soros terv"-nek tituláltok már rég túlhaladott - miért nem az aktuális "terveit" emlegetitek, ja hogy az nem alkalmas a birkák hergelésére.
Mindjárt
2017. november 23. 15:04
VOLT ÉS VAN SOROS-TERV Soros-terv úgy kezdődött, hogy Soros kiszarta a fideszt. Soros-terv ma is működik. Több tizezer milliárdot lop a fidesz csürhe a magyar emberektől plakátozásra, tv és internetes hírdetésekre. Ez a rengeteg lopott pénz a felcsúti maffia kormány kegyeltjeit gazdagítja; Orbán, Mészáros, Tiborcz, Habony, Rogán, Vajna, Matolcsi és a többi fideszes nagykutyákat és családjaikat. Soros-terv nagyon bevált a fidesz csürhének. Még a letelepedési kötvénylopkodásnál is jobban. A Soros plakátozás is milliárdokat hoz a disznófejű vajdának a magyaroktól lopott pénzből. 2004. május 23. – A Magyar Igazság és Élet Pártja Ifjúsági Tagozat Országos Elnöksége mély megdöbbenéssel figyeli azt a politikai ámokfutást, köpönyegforgatást, amely 1990 óta jellemzi a Fidesz politikáját. Orbán Viktor pártja kipróbálta a magyar közéleti irányultság minden széljárását, amelyből az épp aktuális időben politikai tőkét kovácsolhatott. Kezdődik minden azzal, hogy SOROS GYÖRGY KIVÁLASZTJA A KELLŐEN BEFOLYÁSOLHATÓ, A HAZA ELÁRULÁSÁRA KÉSZ IFJÚ TITÁNJAIT, s összerendezi őket, mint a liberális internacionálét megtestesítő rendszerváltó erőt, amely az SZDSZ testvérpártja lesz.
dakotasámán
2017. november 23. 13:21
"Nemrég Perbálon rendőrt hívtak három egyetemistára, kiderült, hogy migránsnak gondolták őket. Nem tart attól, hogy ez a hangulat árt a turizmusnak? Nem, sőt a helyzet nagyon világos: mindenkit szeretettel látunk, aki betartja és tiszteletben tartja szabályainkat,..." hát ja. az egyetemistákat is nagy szeretettel látták az ottaniak, jó keresztényhez méltóan. annyira aggódtak a biztonságukért, -már az egyetemisták biztonságáért -, hogy rendőrt hívtak, nehogy a szeretettel eltelt, esetlegesen összeverődő tömeg agyon nyomja őket. ja nem, csak szájtépő pincsi hazudja ezt. ja nem hazudik, csak pávatáncol. a helyzet tényleg napnál világosabb, a gyűlölet szekta elérte célját. már egy agyon szoláriumozott bőrrákért küzdő magyar állampolgár se mehet ki biztonságban az utcára anélkül, hogy ne néznék migránsnak. szép volt fiúk !
madarasi.abel
2017. november 23. 12:36
"Ha a magyar sajtószabadság hazug módon történő bírálása után nem sokkal kiírnak egy pályázatot arra, hogy amerikai kormányzati forrásból magyar médiumok működését finanszírozzák, akkor ezt csak a belügyeinkbe való durva beavatkozási kísérletként lehet értelmezni." Júliustól októberig 4,9 milliárd forintot költött propagandára a kormány. Ezt kell viszonyítani az egyszeri 200 millióhoz, hogy lássuk a belügyeinkbe való beavatkozás durvaságát. https://atlatszo.hu/2017/11/23/juliustol-oktoberig-49-milliard-forintot-koltott-propagandara-a-kormany/ 4,9 milliárd forint közpénz elköltése fideszes faszságokra durva beavatkozás a demokratikus közéletbe. Aki nem így látja, az képzelje el azt, hogy ennyi pénzt Gyurcsány költött volna el ilyesmire. Szar lett volna, ugye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!