Szijjártó: Megdöbbentő az észak-amerikai erőszakhullám

2017. október 02. 16:21

Megdöbbentőnek nevezte az utóbbi napok észak-amerikai erőszakhullámát Szijjártó Péter az M1 hétfői adásában. A külügyminiszter közölte: a helyi hatóságok tájékoztatása szerint a Las Vegasban elkövetett támadásnak nincs magyar érintettje.

2017. október 02. 16:21

Megdöbbentőnek nevezte az utóbbi napok észak-amerikai erőszakhullámát az M1 aktuális csatornának nyilatkozva hétfőn a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter közölte, a helyi hatóságok tájékoztatása szerint egyik támadásnak sincs magyar érintettje. A magyar diplomácia vezetője a kormány nevében részvétet fejezte ki az Egyesült Államoknak és Kanadának a terrorakciók miatt.

Függetlenül a motivációtól, függetlenül az elkövetők személyétől, a magyar kormány határozottan elítéli a terrorizmus minden formáját – mondta Szijjártó Péter, hangsúlyozva, Magyarország továbbra is együttműködik mindkét állammal a terrorizmus elleni globális harcban.

Egy fegyveres ámokfutó ötvennél több embert megölt és több mint 200-at megsebesített az egyesült államokbeli Las Vegasban vasárnap este, egy countrykoncert vége felé. A támadást elkövető férfi még a rendőrség kiérkezése előtt végzett magával. A kanadai Edmontonban elgázolt, majd megkéselt egy rendőrt egy férfi, majd elmenekült, később autós üldözés után elfogták. A támadást a rendőrség közlése szerint egy szomáliai menedékkérő követte el.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
titus
2017. október 02. 18:41
"A támadást a rendőrség közlése szerint egy szomáliai menedékkérő követte el." Miért is kellene akár egyet is befogadni ezekből az áspiskígyókból ???
áfonya
2017. október 02. 17:56
Nemzeti Konzultáció. https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/
Kup Lung
2017. október 02. 16:52
Egy kisebb falut meglőtt a nyomorultja :( --- Ezek az amcsik nagyon be vannak kattanva . Chicago-ban is egyre vadabb csikágó van évek óta .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!