Hatalmas pusztítást végzett a vihar

2017. október 30. 08:44

Az erős szélnek eddig hat halálos áldozatáról tudni Európában.

2017. október 30. 08:44

Európában hatalmas vihar pusztított a hétvégén, a szél ereje több helyen elérte a 120 kilométer per órás sebességet. A vihar több országot is érintett, eddig hat halálos áldozatról tudni – közölte az Euronews.

Értesüléseik szerint az időjárásnak köszönhetően viharáradás volt az Elbán Észak-Németországban, néhány órára elöntötte a víz Hamburg alacsonyabban fekvő területeit. A szél több helyen fákat döntött ki, elektromos vezetékeket rongált, házak tetejét bontotta meg – írják. Hozzáteszik: számos helyen a normálistól eltérően üzemeltek a közlekedési eszközök. A vonatok nagy késésekkel jártak, Közép-Európa területén pedig a légi közlekedés is módosult. A repülőgépek Bécs helyett Budapesten, Budapest helyett pedig Belgrádban szálltak – állítja az oldal.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tom hagen
2017. október 30. 10:57
Szerencse, hogy nem október 23-án volt ez a nagy vihar nálunk, különben elmaradtak volna az ellenzéki tüntikék....
Berecskereki
2017. október 30. 10:49
Ez már a Szél-terv előszele?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!