A NOB elnöke beszólt a Momentumnak

2017. február 20. 10:47

Thomas Bach szerint a Momentum Mozgalom népszavazási kezdeményezése csak arról szólt, hogy feltegyék magukat a magyarországi politikai térképre.

2017. február 20. 10:47

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke az alpesi sí világbajnokság helyszínén, a svájci St. Moritz-ban nyilatkozott az AP hírügynökségnek nyilatkozott a 2024-es olimpiai pályázattal kapcsolatban, és reagált a budapesti népszavazási kezdeményezésre is. 

A NOB-elnök nem fogta vissza magát, amikor a magyarországi történésekre reagált. Bach szerint a kezdeményezők csak nevet akartak szerezni maguknak, a népszavazás pedig csak egy jó eszköz volt arra, hogy feltegyék magukat a magyarországi politikai térképre. 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2017. február 20. 16:42
Igen, jól látja Bach, ez egy vegytiszta politikai akció volt, politikai pártokkal, politikusok gyerekeivel. Kár civilnek hazudni. Ez utóbbiak már jelezték is, hogy ezen a téren folytatnák a karrierjükkel, és nem a civil világban.
öszödibeszéd
2017. február 20. 16:35
Ez a Momentum már a NOB elnökénél is kezdi kiverni a biztosítékot. A srácok képesek felhúzni bárkit, még megérjük a végén, hogy a mécsjanik miatt Bach csakazértis a magyaroknak szavazza az olimpia rendezésének jogát :-)) köszi, janika
zakar zoltán béla
2017. február 20. 13:52
Ezt megkaptátok szargalacsinok!
kjkj945
2017. február 20. 13:10
Igaza van!! El kell felejteni őket. Legyen meg a népszavazás! És adják be az esetleg hiányzó dokumentumokat. És legyen a nyertes Budapest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!