Jaj de jó, hát mi is nagyon szerettünk volna már rég táblát állítani! – Kétnyelvű tábla Dunaszerdahelyen

2016. január 18. 14:57

Így került bele újabb négy ember a dunaszerdahelyi táblaállítók névsorába. Majd elhajtottak, de előtte még egy százeuróst belenyomtak az egyik munkaruhásunk kezébe, azzal, hogy szupportnak szánják a mozgalomnak, és csak így tovább.

2016. január 18. 14:57
Tokár Géza

Épp állítják a derék arcok a dunaszerdahelyi kétnyelvű közúti táblát a városi főút mellett, ami ugye egy nagydarab, több, mint száz kilós pléhcucc, kell a hordozgatásához alapból tíz ember. Megáll a csoport mellett a főúton egy fehér szalonterepjáró és kipattan két teljesen átlagos dunaszerdahelyi alak (+2 barátnő).

- Mit csináltok itt?

- Táblát állítunk.

- Jaj de jó, hát mi is nagyon szerettünk volna már rég táblát állítani! Beszállhatunk?

- Persze, gyertek.

Így került bele újabb négy ember a dunaszerdahelyi táblaállítók névsorába. Majd elhajtottak, de előtte még egy százeuróst belenyomtak az egyik munkaruhásunk kezébe, azzal, hogy szupportnak szánják a mozgalomnak és csak így tovább.

Pár perc múlva megjelentek a rendőrök és végigigazoltattak mindenkit. Nem különösebben szívóztak, de megbüntették azt az öt kocsit, ami szabálytalanul parkolt az út szélén, darabját húsz euróra. Így jött ki a dunaszerdahelyi második táblaállítás - nullszaldóból.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2016. január 18. 23:03
Hajrá!
Anti Komcsi
2016. január 18. 22:50
Sok ilyen ember és történet kellene. Felemelő és inspiráló.
2016. január 18. 19:34
Nevetséges indok,a büntetésért!
1234
2016. január 18. 18:14
Jó cikk. Tokár egy jó arc, támogatni kell, az is jó, hogy megírta ezt a fekete humort, mert sajna ilyen gyarló, meggyötört a mindennapi magyar lét, még szerdahelyen is a mintajrópaji szlovákiában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!