Bombafenyegetés: megszakította útját két francia gép, az egyiken a Tankcsapda is rajta volt

2015. november 18. 09:22

Bombafenyegetés miatt kellett megszakítania útját szerdán hajnalban az Air France légitársaság két utasszállító járatának. Mindkét gép Párizsba tartott volna, az egyiken a Tankcsapda is rajta volt. Végül mindkét gép biztonságban földet ért.

2015. november 18. 09:22

Bombafenyegetés miatt megszakította útját Amerikában az Air France francia légitársaság két utasszállító járata, amely Washingtonból, illetve Los Angelesből indult Párizsba – adta hírül kedd éjjel az amerikai és a kanadai média. Az amerikai fővárosból induló repülőgépet a fenyegetés nyomán a kanadai Új–Skócia tartománybeli Halifaxba irányították, míg a Los–Angelesből felszállt gépet a Utah állambeli Salt Lake Citybe – számolt be róla a CNN és az NBC amerikai, valamint a kanadai CBC televízió. A híradások szerint mindkét gép biztonságosan földet ért, és az utasokat kiszállították. Mindkét kényszerleszállást telefonhívás miatt hajtották végre. A hatóságok egyelőre nem közölték, hogy ugyanaz a személy volt–e a hívó. Az ügyben több biztonsági szolgálat, köztük a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) indított vizsgálatot.

Az Air France egyik kényszerleszállást végrehajtó gépén utaztak Párizs felé a Tankcsapda zenekar tagjai is szerda hajnalban. Mindenki épségben földet ért. Lukács László, a zenekar frontembere a Klubrádióban elmondta, hogy végül Salt Lake Cityben szálltak le, ahol FBI–osok és biztonságiak vették körbe a gépet. Miután mindenkit kikérdeztek és a gépet is átvizsgálták, továbbengedték az utasokat.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csikue
2015. november 18. 15:16
Mi lesz akkor, ha a Pokolgép együttes fog repülővel utazni...? :)
Békanász a hasadon
2015. november 18. 12:27
Tudom, hogy hagynád, Én addig szeretnélek, Amíg látnám, hogy van még benned élet A véredben fürödnék, Átvágnám a torkod, Néznél RÁM, de nem értenéd a dolgot.
ÁrPi
2015. november 18. 12:21
Ez a betelefonálás ez egy "komolyan vehető névtelen feljelentés" jellegű dolog volt?? Csak nehogy az iszlamista -felforgató- terror egyik passzivabb receptjévé alakuljon...
1120
2015. november 18. 10:42
Jönnek a férgek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!