Tüntetők zavarták meg az Orbánért tartott misét

2015. május 31. 14:41

Ételosztással egybekötött hangos tüntetést szervezett az Orbán Viktorért tartott mise idejére a Civil Mozgalom. Hóvári János szerint nem is Orbánért tartják a misét.

2015. május 31. 14:41

A Civil Mozgalom szervezett ételosztással egybekötött demonstrációt a templom elé, ahol – ahogy mi is hírt adtunk róla – Orbán Viktorért tartanak szentmisét a születésnapján – írja a 444.

A 444 videósa a helyszínen is van, többek között azt is rögzítette, ahogy Hóvári János korábbi helyettes államtitkár és törökországi nagykövet egy külföldi újságírónak azt magyarázza, hogy ezt a misét nem is Orbán Viktorért tartják.

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagykutya1
2015. június 01. 15:15
Nem megvédve Viktort, de kíváncsi lennék, vajon a zsinagóga mellett hány másodpercen belül lenne ott a készenléti rendőrség és a moszad, hogy elcipelje a számukra kevésbé kedves és jó hangos zenét játszókat... Megérne egy kísérletet.
csergolec
2015. június 01. 09:28
Borzasztó,borzasztó,borzasztó!!!mekkora a sötétség!! Mindegy,hogy Viktorért,avagy Ferencért mennek misére a birkák,maga az,hogy ilyen léteik,maga a tragédia. De,ez van,tudomásul kell venni,hülyékből kifejezetten jól állunk,ezt még megfejelni a templom előtti "hangos tüntetéssel",ugyanakkora baromság.
MZ/X
2015. június 01. 08:40
Bezzeg, amikor Ricsárdó, a felvidéki bevándorló, már harmadszor bérmálkozott, az nem zavarta őket...
Tintamin
2015. június 01. 00:48
Sergghülye a magyar, nincs erre jobb szó. Menthetetlen ez az ország, ahol ez megtörténhet (a hálaima meg az ellentütetés).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!