Thürmer: Ki az utcára! Be a parlamentbe!

2015. május 01. 10:56

A milliárdosok egyszeri, 40 százalékos megadóztatását és 200 ezer forintos minimálbért követelt pártja majálisán Thürmer Gyula. Úgy látja, az Orbán-kormány többet tett a dolgozókért, mint elődei, de csak azért, hogy a kormány megdöntését elkerüljék.

2015. május 01. 10:56

A milliárdos vagyonok egyszeri, 40 százalékos megadóztatását, legalább 200 ezer forintos minimálbért, nyolcórás munkáért megélhetést biztosító fizetést, a tényleges sztrájkjog visszaállítását, a vasárnapi pihenőnap megadását követelte május elsejei beszédében a Magyar Munkáspárt elnöke.

Erős Munkáspártot! Ki az utcára! Be a parlamentbe!” – adta ki a jelszót mintegy száztagú, nagyrészt idősek alkotta hallgatóságának a Kodály köröndön Thürmer Gyula. A szónok szerint ha az Orbán-kormány talán elődeinél többet tett is a dolgozók életkörülményeinek javításáért, azzal az volt a célja, hogy az emberek ne lázadjanak, ne akarják megdönteni a kormányt, a kapitalizmust.

A nemzeti színű és vörös zászlók mellett venezuelai lobogót, Hugo Chávez egykori és Nicolás Maduro jelenlegi államfő, valamint Simón Bolívár dél-amerikai szabadsághős képét is a magasba emelő közönsége előtt Thürmer Gyula arról beszélt, „a forradalom központja ma Latin-Amerikában van”. Arra hívta fel a figyelmet, hogy a rendszert lehet jobbá, kényelmesebbé tenni, de az attól még kapitalizmus marad. 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2015. május 01. 19:52
Szavazzatok rám! Félmilliós minimálbért ígérek! Istenem, ez is mekkora hülye... Nincs azzal baj, ha valaki iszik rendesen, hisz nehéz ezt a világot elviselni józanul, de ha már ennyire meglátszik a beszédén, akkor vagy inni nem kéne, vagy nyilvánosan beszélni!
2015. május 01. 18:09
Thürmer annyira lényegtelen, hogy már haragudni sem lehet rá!
Brókerkormány
2015. május 01. 14:31
palika2014 KORRIGÁLVA Orbán Viktor eezel szemben egy hazafi és nem internacionalista, ahnem nacionalista! az, hogy volt a fiatalkorában egy liberális kora, azzal nincs baj, mert belátta, hogy a liberalizmus káros és egyértleműen a felcsúti gázszerelők, a legnagyobb magyar uszorások, a Bankmentő Törvénnyel a labanc bankok, a veje, valamint a spontán és nem spontán privatizációval a Nemzeti vagyont szétlopó "magyar" MULTIMILLIÁRDOS rózsadombbi "elit" mellé állt, hadat üzenve a keményen dolgozó kisembereknek, a bérből és fizetésből élőknek valamint a kisgazda földbirtokosoknak és a KKV-knak
Brókerkormány
2015. május 01. 14:29
palika2014 KORRIGÁLVA Orbán Viktor eezel szemben egy hazafi és nem internacionalista, ahnem nacionalista! az, hogy volt a fiatalkorában egy liberális kora, azzal nincs baj, mert belátta, hogy a liberalizmus káros és egyértleműen a felcsúti gázszerelők, a legnagyobb magyar uszorások, a Bankmentő Törvénnyel a labanc bankok és a veje mellé állt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!