Kitiltási ügy: Németh Zsoltot számoltatná be a DK

2015. április 18. 13:33

A DK az Országgyűlés külügyi bizottságában számoltatná be Németh Zsoltot az amerikai kitiltási ügy általa ismert érintettjeiről. Kerék-Bárczy Szabolcs emlékeztetett: a fideszes politikus korában az ATV-ben azt mondta, nem ismeri mind a hat kitiltott személy kilétét, de négyről vagy ötről tudja, hogy kicsoda.

2015. április 18. 13:33

A Demokratikus Koalíció (DK) az Országgyűlés külügyi bizottságának összehívását kezdeményezi, hogy a testületet vezető Németh Zsolt (Fidesz) ott számoljon be arról, ki az a négy vagy öt ember, akit tudomása szerint kitiltottak az Egyesült Államokból – közölte Kerék-Bárczy Szabolcs szombaton az MTI-vel. A párt elnökségének tagja emlékeztetett, a fideszes politikus korában az ATV-ben azt mondta, nem ismeri mind a hat kitiltott személy kilétét, de négyről vagy ötről tudja, hogy kicsoda.

A politikus arra is kitért, hogy Thomas Melia, az Egyesült Államok helyettes külügyi államtitkára legutóbbi budapesti látogatásakor arról beszélt, „az amerikai kormány megítélése az Orbán-rendszerről semmit sem változott”. Emellett továbbra is él a tilalmi lista, de az azon szereplők kilétéről a közvélemény még mindig nem kapott tájékoztatást a hatóságoktól – folytatta. Hozzátette, Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke kivételével a többiekről nem lehet tudni, a kormány ugyanis „egy bonyolult pávatánccal igyekszik elterelni a figyelmet a kérdésről”.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. április 19. 00:14
azért kiváncsi lennék ezek a balfasz DK-sok most miből élnek miből tartják el magukat..ez a mkerék bárcás buzi se dolgozott életében egy percet sem szeretem moszat ügynök a lelkem..
paraklétosz
2015. április 18. 16:45
Mint egy vidéki tvcsatorna: ha nincs más, ismétli a régi műsort.
pszichodoki
2015. április 18. 16:37
ködöenpö "semmilyen - MIKOR MOND LE! plagi zsóca, meg a humor harold haragpeti" azok kik ?? csak kérdem??? hirtelen más g@ci nem jutott eszembe, pedig...
qccqccqcc
2015. április 18. 16:03
A dekagramm párt keresi önmagát:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!