Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Budapestre látogat az USA helyettes külügyi államtitkára

2015. február 26. 09:28

Thomas Melia, az Amerikai Egyesült Államok külügyi helyettes államtitkára Budapestre látogat vasárnap: a kormány képviselőivel, civilekkel és ellenzéki pártokkal is találkozik, a miniszterelnökkel azonban nem – tudta meg az Index.

2015. február 26. 09:28

Thomas Melia amerikai külügyi helyettes államtitkár már 2012-ben és 2014-ben is járt Magyarországon, vasárnap pedig ismét Budapestre látogat – értesült az Index. Melia a kormány képviselőivel, civilekkel és a „demokratikus ellenzéki pártokkal” is fog tárgyalni. Az ellenzéki pártok a pártelnökeiket küldik a találkozóra, kivéve a DK-t, amelyet Gyurcsány helyett Kerék-Bárczy Szabolcs fog képviselni – írja a portál.

A miniszterelnökkel viszont nem fog tárgyalni Melia – ezt Havasi Bertalan írta az Indexnek.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vakhangya4
2015. február 26. 13:28
Csak nem? Netán hozza a bizonyítékokat? Bajban vagytok narancsbolsik! :-)
Morgen
2015. február 26. 11:45
Ha a felügyeleti szervnél hozzáértők vannak, akkor az első jelre csengetniük kell (ett volna). Ja, hogy mindenütt pártkatonák vannak és nem szakemberek? Ezt használják ki a szélhámosok.
luga
2015. február 26. 11:13
Eddig is egy ócska szarkeverő volt, most ugyan ezért személyesen is idejön Azonnal elkezd majd siránkozni, hogy itt mekkora antiszemitizmus van.
rojtos
2015. február 26. 11:03
"ellenzéki pártokkal is találkozik, a miniszterelnökkel azonban nem " De, ha csak valamelyik vezetőnk ugyanezt próbálná megtenni, hogy nem kíváncsi az elnök Nobel díjára, és csak a Disneylandot keresné fel....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!