MSZP: A Fidesz fejezze be a nagyüzemi pénzbehajtást!

2015. január 08. 15:21

Az MSZP szerint a magyaroknak és a vállalkozóknak akkor lenne több pénzük, ha a Fidesz-kormány végre befejezné a korrupciót. Lukács Zoltán, az ellenzéki párt alelnöke közleményében kérdőre vonta Németh Szilárd, Fideszes politikust az újabb rezsicsökkentés ügyében.

2015. január 08. 15:21

Az MSZP szerint a magyar emberek és vállalkozások zsebében akkor maradna több pénz, ha a korrupt Fidesz–kormány befejezné a nagyüzemi pénzbehajtást. Ezt Lukács Zoltán, az ellenzéki párt alelnöke, frakcióvezető–helyettese csütörtökön arra reagálva közölte, hogy a fideszes Németh Szilárd elmondta, az idén létrejövő állami szolgáltatóval a szabad piacon is letörné az energiaárakat a Fidesz, hogy a vállalkozásokra is kiterjedhessen az akár 10 százalék közeli rezsicsökkentés.

Az MSZP–s politikus közleményében azt firtatja: milyen vállalkozói rezsicsökkentésről hazudozik Németh Szilárd, amikor a Fidesz fizetőssé tette az eddig ingyenes autóutakat, plusz forgalmi adóval drágítja az élelmiszereket, bezáratja az olcsó hipermarketeket és több ezer ember munkahelyét szünteti meg a kötelező vasárnapi zárva tartással. Lukács Zoltán azt írta, Németh Szilárd egy képzelt álomvilágról beszél, miközben a valóság az, hogy még mindig rejtegetik annak a 34 ügynek a bizonyítékait, amelyeket az Európai Unió csalásellenes hivatala adott át a Legfőbb Ügyészségnek.

Milyen korrupciós ügyek miatt van kitiltva az Egyesült Államokból Vida Ildikó, a Nemzeti Adó– és Vámhivatal elnöke? Miből van százmilliós luxusingatlana Szijjártó Péternek, Kósa Lajosnak, Rogán Antalnak és a többi fideszes politikusnak? Milyen ügyek intézése miatt jár egyre gyakrabban Svájcba Orbán Viktor? – sorolta kérdéseit az ellenzéki képviselő.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex.leopardi
2015. január 09. 09:36
Simon bácsi honnan hajtotta be,elég nagyüzeminek tűnik
gyurmandia73
2015. január 08. 21:47
" Török Zsolt munkát kapott Zuglóban. Önkormányzati programirodát vezethet a szocialista exszóvivő" - MH Eszem megáll!
toyoda
2015. január 08. 19:55
Így van kedves maszop! Te mit csináltál? A magyar emberek kárára teletömted a befektetők (spekulánsok) zsebét. Kedves maszop! Ha kiderül mit csináltatok a jegybanknál (minden évben! 300-600 milliárddal károsítottátok meg a költségvetést) lámpavason fogtok lógni!
várúr
2015. január 08. 19:10
Orbán egyetlenegyszer járt Svájcban, akkor is a lányát látogatta meg. Lukács vergődése nem érdemel több szót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!