Kovács: A szintetikus drogok rendkívüli problémát okoznak

2014. december 15. 08:27

Kovács szerint a szintetikus drogok terjedése miatt van szükség a drogtesztre. Arra, hogy a szintetikus drogokat nehezen mutatja ki a teszt, nem reagált.

2014. december 15. 08:27

Kovács Zoltán miniszterelnöki szóvivő szerint nincs ellentmondás Trócsányi és Szijjártó között: nem célja a kormánynak egy magyar kitiltási lista bevezetése, de meg lehet vizsgálni a lehetőséget. Habony Árpádról szólva elmondta: nem tartja aggályosnak, hogy a nem hivatalos tanácsadónak nincs látható jövedelme. Kovács elmondta: a miniszterelnök környezetében dolgozó emberek átesnek nemzetbiztonsági vizsgálaton. Kovács szerint a kormány egy konzekvens, tudatos adópolitikát vitt végig.

A drogtesztről szólva Kovács Zoltán elmondta: a szintetikus drogok például nagyon komoly problémát jelentenek. Arra, hogy a szintetikus drogokat nehezebben mutatja ki a teszt, mint a marihuánát, azt mondta: „látjuk is azokat a politikai erőket, melyek a marihuána legalizálásáért küzdenek”. A kérdésre viszont nem válaszolt.

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
indiáner
2014. december 15. 21:49
Tóth Gy. most is megmondja a tutit: http://echotv.hu/toresvonalak-2014-12-14-toresvonalak-2-resz
Feledi
2014. december 15. 21:43
A helyzet úgy áll, hogy jelenleg hazánkban van mintegy 800 ezer alkoholista, ezzel szemben körülbelül 20 ezer kábítószeres. A korai (65. életév betöltése előtti) halálesetek közül minden negyedik a túlzott alkoholfogyasztással áll összefüggésben. Az alkoholizmus miatt sokan fejezik be korán az életüket, ez tény! A drogprobléma fontos, de megítélésem szerint ennél fontosabb, szélesebb kört érintő deviáns jelenségek is nehezítik társadalmunk életét. Ehhez képest adómentessé tették a házi pálinkafőzést, a sok esetben rossz cefréből, rohadt, piszkos gyümölcsből készülő "öl-butít" pályinkát nyakalják csak a népek, hacsak fel nem robban addig a bácsi meg néni a masinájával együtt... Ha pedig túlélték a dolgot és megitták a cukros, mézes, akármilyen kotyvalékot, legalább szabad nékik részegen belefordulni biciklistül az árokba. Drogteszt helyett szondát, legelőször a képviselőknek, minden parlamenti frakciónak!!!
pszichodoki
2014. december 15. 17:33
Ez a "zoli gyerök" olyan mint a "máté gyerök" mantrázza a kiadott "papagáj kommnandós " szöveget!! Éppen Pantera megy és nagyon jól tolják!!!
csuka
2014. december 15. 15:08
A korrupció rendkívüli problémát okoz: "Ezért van szükség ekkora államapparátusra Az egykori kormánytag úgy tapasztalta, hogy politika legfelső szintjén közszájon forog, hogy egy 70-80 tagú kormány (miniszterek, államtitkárok) létrejöttekor, a kormányalakító miniszterelnök csupán 8-10 kormánytagot nevezhet meg, a többit közvetlenül a maffiacsaládokat irányító oligarchák „delegálják”. Megdöbbentő nyíltsággal mesélte el, hogy ahol nagyobb méretű közkassza illetve nagy, még széthordható közvagyon-tömeg van, oda a saját ember mellé "a titkosszolgálatoknál szokásos úgymond tartótisztet is helyeznek". Ezek általában nincsenek alkalmazásban, mégis ők hozzák viszik az információt, sőt olykor kész törvényjavaslatokkal "segítik" a miniszterek munkáját. A „maffiaközpontokban” egész csapatok dolgoznak azon, hogy az adott kör érdekeit belefogalmazzák a törvénytervezetekbe. A „kedves vezető” ezeket aztán kötelező szavazásra bocsátja, és utána mindenki nyomja az igen gombot - árulta el Ángyán lesújtó véleményét a jelenlegi politikai elitről." /alfahir/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!