Együtt-PM: A Fidesz nem akar tisztán látni NAV-ügyben

2013. november 26. 18:20

Az Együtt-PM véleménye szerint az, hogy a Fidesz nem vesz részt a számvevőszéki és költségvetési bizottság ellenőrző albizottságának szerdai, „a NAV-botrányról” szóló ülésén, az annak a bizonyítéka, hogy a kormánypárt nem akar tisztán látni az ügyben - közölte kedden Scheiring Gábor.

2013. november 26. 18:20
Balla György, a Fidesz frakcióigazgatója egy a nap folyamán korábban kiadott közleményben azzal magyarázta a nagyobbik kormánypárt képviselőinek távolmaradását a parlamenti albizottság ülésétől, – ahol a tervek szerint Horváth András meghallgatását tervezték – hogy a volt adóellenőr bűncselekmények elkövetésével vádol másokat. Meglátása szerint ezért az igazságot bűnvádi eljárásban kell tisztázni, ami az ügyészség feladata. „Az ügyészség viszont nem a Parlamentben található” – közölte a fideszes politikus.
 
A választási szövetség színeiben politizáló független Scheiring Gábor erre reagálva cinikusnak nevezte a kormánypárti frakció érvelését. A politikai felelősséget a parlamentben kell vizsgálni, ebben az ügyben pedig az elmúlt három évben kormányzó, a részletekről már több éve tudó kormánypártoknak van politikai felelőssége – hangsúlyozza.
 

Az Együtt-PM politikusa kijelentette: akkor is részt vesznek a szerdai bizottsági ülésen, ha a Fidesz „szabotálja a határozatképességet”

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tuti
2013. november 27. 10:48
Az a gond, hogy ez az oda-vissza negatív kampány annyira tönkreteszi a politikusok, sőt az egész politika renoméját, hogy bárki nyer, nehezen fogja ezután gyakorolni a hatalmat. Az egymás lejáratásával maga a politika, ami ma a hatalom egyetlen irányító rendszere, járatódik le. Akik a győzelemért harcolnak, nem is gondolnak arra, hogy a győzelmük után annyira devalválódhat a politikai hatalom, hogy nem lesz képes mederben tartani az országot. Valami hasonló történt 2006-ban is, de csak az egyik oldalon. Ha ez átfogóan bekövetkezik, és minden párt, minden politikus lejáratódik, elképzelhetetlen anarchiát eredményezhet! Erre nem gondol senki? Vagy egyeseknek pont ez a célja?
liberálzöld.
2013. november 27. 10:42
NER induló: http://www.youtube.com/watch?v=BoSbhoNkUVw
basatu
2013. november 27. 07:37
Teljesen nyilván való hogy párttámogatással hazai jog felrúgásával történő hivatalos korrupció.Ezek az ÁFA csaló nagy ségek,válalkozások azt elcsalt pénzekből támogatják a hatalmon levő és hatalom esélyes pártokat.Ez az ügy kisértetiesen hasonlít a Postabank ügyre,ahol is fehéren,feketén kiderült hogy a pártok emberkéi pénzt kaptak amit nem kellett visszafizetniük,nagy valószínüséggel a fidess és vezíre is kapott ilyen pénzeket,hisz olyan szegények voltak hogy a vezír,is kölcsön öltönybe ment a parlamentbe.Érdekes hogy ezek a pojácák még milyen más módszerrel lettek milliárdosok a nép rovására mert annak nyomora mára már túlszarnyalta a lovastengerész országának nyomorát is, akkor csak 3 millió koldus országa voltunk most meg az 5 millió koldus országa vagyunk.De az elmenekültek terén is nagyot alkotott orbán és bandája mert ezt is sikerült túlszárnyalni mert a mostani elmenekültek száma már jóval meghaladja az 550000 főt,és ez csak tovább nő!Igaz van még mit tennie a fidess kormánynak a hajléktalanok számának gyarapítása terén mert már a HUNGEXPÓ pavilonjainak megtöltésén fáradoznak,a francia tulajdonos örömére,hacsak tőle is el nem veszik jogos tulajdonát valami féle nemzeti érdekre hivatkozva,azaz úgy jár mint a többi befektető akit kifosztottak,kitúrtak Magyarországi tulajdonából!
silvester
2013. november 27. 05:35
A tegnap esti atv.egennyes beszed cimen futo riportmusoraban Vamosi Nagy Szabolcs kituno adoszakerto kizartnak tartotta,hogy barki megadalyozhatta volna az ominozus vizsgalatokat.Erthetoen,vilagosan elmagyarazta ,hogy miert nem tortenhetett meg amit a volt nav-os aliitani probal,ezt Kalman Olga a kekeckedo musorvezetok prominense sem vitatta,meglepi modon elfogadta.Nem szol ez az ugy? sem masrol,csak egy hivatal lejaratasarol,de ez a kiserlet is hamvaban holt vallalkozas,mint az e14-pm senkik partjanak sz...r kevereserol.Ezt utdjak csak ehhez ertenek nagyon is.De nem sokaig kavartok 2014 tavaszan mentek az szdsz utan oszloba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!