A „lehallgatott” Orbán

2013. november 12. 08:22

Ha netán a Fidesz nyeri a 2014-es választásokat, akkor legyőztük Amerikát. Egyszer már (1941) hadat üzentünk nekik, akkor nem sikerült. De most fog!

2013. november 12. 08:22
Aczél Endre

„Történt, hogy az MN »A [magyar] balliberálisoknak dolgozott az USA?« elsőoldalas szalagcímmel szórakoztatta a múlt héten kíváncsi olvasóit. Sunyi módon a cím kérdőjeles volt, amiképp a témát körüljáró cikk »kopf«-ja is, amely a -hat, -het fordulatok alkalmazásával csak a gyanúkeltés módszeréhez folyamodott. Ekképp: »Balliberális köröknél landolhatott« az amerikai Nemzetbizonsági Hivatal (NSA) által lehallgatott információk egy része. Vagy alább: (ugyanezek a körök) lehettek a kedvezményezettjei az NSA által Magyarországon folytatott adatgyűjtésnek. (Ugyanennek a lapszámnak a belső vezércikke már készpénzként kezelte, hogy Orbánt lehallgatták.)

Vagy igen, vagy nem. A feltételezés, gyanúkeltés azonban önmagában is fölér egy ionescói abszurddal. Ép elmével lehet feltételezni, hogy az amerikai terrorelhárítás informatikai gócpontja nem Kínával, nem Oroszországgal, nem az európai nagyhatalmakkal, nem Brazíliával, hanem Magyarországgal, közelebbről Orbánnak és csapatának az ellenzék-ellenes manővereivel foglalkozik, egyszóval egy olyan dologgal, ami az Egyesült Államok stratégiai pozícióit, érdekeit, szempontjait nézve még a térképen sincs megjelölve? Ép ésszel lehet feltételezni, hogy ha mégis, akkor a telefonbeszélgetésekből, e-mailekből, sms-ekből kinyert információkat az Egyesült Államok kormánya mint információ-birtokos futárral, levélben vagy titkosügynökök, netán budapesti nagykövetsége útján eljuttatja Bajnaihoz, Mesterházyhoz vagy Gyurcsányhoz? Ép ésszel elképzelhető, hogy egy kormány ilyen kockázatot vállal, amikor a címzetteket voltaképp nem is ismeri, és kiteszi magát annak, hogy ezeknek eljár a szájuk, és egy szép nap azzal kezdenek el büszkélkedni, hogy »az amerikaiaktól tudjuk«?”

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messire
2013. november 12. 13:57
Már hogyne hallgatna le bennünket az Usa, holmi Laborcok hadrendbeállitása után?
S0ma
2013. november 12. 12:23
Miért hallgatnák le a magyar politikai elitet? Ezernél több éve tudja mindegyik, hogy hová kell igazodnia. Aki ennek ellentmond, az ellenség.
berzsian56
2013. november 12. 12:12
Acsádi ,most olyan ászt adok a kezedbe amivel örökre kimoshatod magad. Téged is lehallgattak. Ha hiszed , ha nem. Az MTI- ben akkor az volt a szokás, hogy a külföldi kiküldetést nyert tudósítók telefonját , beon beon lehallgatták. Amikor ,én ezt egy kűlpolos ujágírótól megkérdeztem , miért hallgatják le egymást a magukban bízó káderek, a válasz az volt: Egy csak egy rutinvizsgálat, megbízhatósági teszt , ahol kiszűrik a kockázati tényezőket: befolyásaolhatóság, ferde hajlam/akkor még így nevezték/, alkohol, nők, szerencsejáték stb. És mit ad isten , volt néhány furcsa , nehezen megmagyarázható történet , ahol a tudósítót ilyen olyan indokkal visszahívták.
ormányos csillós
2013. november 12. 11:44
Na figyelj csak, Aczél elvtárs! Ehhez mit szólsz? Újabb szép zsidó szokás: szájjal szívja el a rabbi a körülmetélés során keletkezett vért (újra látható További részletek: http://kuruc.info/r/6/26091/#ixzz2kQWxlDT8 http://kuruc.info/r/6/26091/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!