Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Befagyasztanák a gázszolgáltatás árát

2013. október 31. 10:46

A Fidesz módosítana a földgázellátási törvényt azért, hogy ne emelkedhessenek a rendszerhasználati és a szolgáltatási díjak – mondta el Németh Szilárd országgyűlési képviselő.

2013. október 31. 10:46

Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Karcagon bejelentette, hogy a párt módosítaná a földgázellátási törvényt. A módosítás oka az, hogy a szolgáltatási díjakat, és a rendszerhasználati díjakat határozatlan ideig ne módosíthassák.

A Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa a sajtótájékoztatón közölte, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalnak nem kell új díjakat meghatároznia, a régi díjakon kell a számlákat megkapniuk a fogyasztóknak. A képviselő szerint erre azért van szükség, mert alacsonyabb fogyasztás esetén ennek a díjnak az emelésével „trükköztek” a szolgáltatók , így biztosítva a magas bevételeket.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemzeti Mutyikos
2013. október 31. 14:32
rohadt komcsik ezek a viktorek. bezzeg a kozgep extraprifitjat nem csokkentik.
Shom_Ford_All
2013. október 31. 13:18
Úgy várom már a 3,60-as kenyeret is, de lehet 360 lesz belőle.
freehckr
2013. október 31. 11:48
Sok szeretettel a Fidesz vezérkarnak: http://youtu.be/BWHBBYwtytg
bigyomail
2013. október 31. 11:26
Azon nem gondolkodik Szíjártó elvtárs, hogy a tőkeellenes mantrával és a rezsicsökkentéssel ugyan vehet egy halom szavazatot (szigorúan 70-e IQ alatt), de túl nagy árat fizet ezért az ország gazdasága? Na mindegy is. Innentől átadom a szót a tőkeellenes kommunista elvtársaknak, hadd szidják az extraprofitot, meg a kizsákmányoló gonosz tőkéseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!