Bekeményít az MSZP

2010. február 11. 13:27

Rágalmazás miatt feljelentik az összes olyan fideszes politikust, aki azt állította vagy a jövőben azt fogja állítani, hogy a BKV-tól az MSZP pártkasszájába került a pénz.

2010. február 11. 13:27
Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke sajtótájékoztatóján azt mondta: pártvezetőként dolga az is, hogy megvédje a szocialistákat, az MSZP választóit a kollektív bűnösség elvétől, valamint a rágalmazás, a fenyegetés hullámaitól.

Kiemelte: a politikában a tetteknek, a szavaknak és a hallgatásnak is kell, hogy legyen következménye. Hiányolta, hogy nem kapnak választ például arra: igazak-e a sajtóhírek Fuzik Zsolt és Vitézy Dávid közeli barátságáról, illetve milyen információk kerülhettek a BKV volt informatikai igazgatójától a közlekedési társaság felügyelőbizottságának fideszes delegáltjához.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kutyi
2010. február 11. 19:42
Azt nem tudom hol van a BKV-s pénz. Nálam nincs. De hogy az egész politikai "elit" keresi, az egyszerűen égbekiáltó pofátlanság.
StavrosMenace
2010. február 11. 19:27
Az mit jelent, hogy "a jövőben azt fogja állítani"? Ezek tudnak valami. Jobb lesz félni!
imres
2010. február 11. 19:17
Lendvai engem is jelentsen fel! Én nem vagyok a FIDESZ tagja. Email címem a szerkesztőségben. Email címem alapján hajlandó vagyok magamat feladni az igazság kiderítése érdekében. A BKV-tól az MSZP pártkasszájába került a pénz.
nyg
2010. február 11. 16:42
Ez után a helyreigazítás után is ragadni a témára? Ez már feér egy rágalmazással, kedves Ildi nénje. "Hírportálunk 2010. február 05. napján megjelent számában Álruhában bujkált a BKV körözött igazgatója - Milyen kapcsolat húzódhat az elfogott F. Zsolt és Vitézy Dávid között? című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Vitézy Dávid a felügyelőbizottság tagjaként a BKV Zrt-t érintő vesztegetési botrányok kapcsán bármilyen kapcsolatba lenne hozható a letartóztatott Fuzik Zsolttal, illetve valótlanul állítottuk, hogy Vitézy Dávidnak Fuzik Zsolthoz avagy a Helyi Théma c. lenne laphoz bármilyen gazdasági vagy egyéb érdeke fűződne. http://www.hirmutato.hu/hirek/helyreigazitas-1587324
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!