Lengyelországban dől el Európa sorsa – jön Donald Tusk és Jarosław Kaczyński újabb csatája (VIDEÓ)

2023. október 15. 15:29

Lengyelország választ! De miért fontos számunkra ez a voksolás? Mi a jelentősége Európára és az ukrajnai háború menetére nézve? Ezeket a kérdéseket járjuk körül szakértők segítségével, tartsanak velünk!

2023. október 15. 15:29
null

 

 

Kapcsolódó cikkek a Lengyel választás aktában.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. október 16. 18:33
Megöregedtem politikailag. Elengedett a motivációm, ami a haza és az emberiség szerepem szerinti jobbá tételét illeti. Az ember mindig ott bicsaklik meg, hogy azt hiszi, újat kell és tud mutatni. Nem tud és nem kell. Kicsoda az Ember, aki mindenekfelett inkább élni akar. Miért?
Tommaso
2023. október 15. 20:26
Hangolnak az állampárti hírhamisító magyar és lengyel lapok is, Orbanisztánban Orbán - közpénzből - 100 MILLIÁRDDAL támogatja a lakájmédiáját. A négyszer nagyobb Lengyelországban Kaczynski ennél lényegesen többet költ. Persze ahhoz már nem volt bátorsága - akárcsak a GYÁVA SZAR ORBÁNNAK - hogy részt vegyen egy nyilvános TV- vitán. Pedig az általa uralt Lakáj-TV szervezte volna. A lényeg az , hogy egy diktatúrában az ellenzéknek semmi esélye. (Főleg ha a választási verseny szabályairól a diktátor egyedül dönt) Így aztán a magyar népnek sem. Minden mutatóban csúszik lefelé. A legtöbb összehasonlításban EURÓPA SEREGHAJTÓI közé tartoznak. (a nemzetáruló Zolotarjov-nak címezve)
EX_Terminator
2023. október 15. 17:17
Itt őrültekkel van dolgunk, ezekre nem lehet észérvekkel hatni. ÉS SOHA SEMMI SZÍN ALATT NEM ENGEDHETŐ HOGY MEGFERTŐZZÉK AZ ŐRÜLTSÉGEIKKEL A TÁRSADALMAT.
Halder_1899
2023. október 15. 16:30
Számunkra létkérdés a mostani lengyel kormány győzelme. Sokan megdühödtek rájuk az orosz politikájuk miatt, de számunka katasztrófa lenne az ellenzéki győzelem. Egy 40 milliós középhatalom baráti gesztusai helyett, totális állandó támadásának lennénk kirakva. Igazi globalista központ lenne és egyedül maradnánk a fontos ügyekben. Kicsit tartok az eredménytől, rossz előérzetem van, hogy őszinte legyek, de jó lenne tévedni ebben. Ha marad a jelenlegi lengyel erő + tót Ficó banda, nos egész jó év zárás nekünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!