Dopeman az ellenzéknek: Srácok, jobb ha felfogjátok, az egész ország fideszes

2022. május 05. 09:06

„Milyen társadalmi támogatás áll a parlamentből kivonuló pártok mögött?” – tette fel a kérdést a rapper, hozzátéve, hogy az ellenzék több százezer szavazót vesztett.

2022. május 05. 09:06
null

Pityinger László, alias Dopeman keddi YouTube-videójában elemezte az ellenzék közelmúltbeli teljesítményét, mint fogalmazott, „csak sikerült befáradni a parlamentbe letenni a képviselői esküt”, „kikenve-kifenve”, a „diktátorok mellé”. Megemlékezett arról is, hogy miután az ellenzéki képviselők letették a fizetésük érdekében az esküt, egyes ellenzékiek kivonultak az ülésteremből, és azt is elmondta, nem nagyon érti a XXI. században senkitől sem a „mentézést, bocskaizást”, utalva ezalatt a Mi Hazánk képviselőire. 

Parlamenti kivonulások

Dopeman kitért Hadházy Ákos azon érvére is, miszerint 2006-ban Orbán Viktor is kivonult a parlamentből. A rapper ehhez annyit fűzött hozzá, hogy 2006-ban „Gyurcsány azért kilövetett pár szemet”, így amikor Orbán kivonulásáról beszélünk, akkor tudni kell, hogy „amögött volt egy hatalmas társadalmi támogatás”. 

Most aki kimegy a parlamentből, mögöttük milyen társadalmi támogatás áll?”

– tette fel a kérdést a rapper, hozzátéve, hogy több százezer szavazót vesztett az ellenzék, egyre kevesebb támogatójuk van, míg ezzel szemben a Fidesznek „több szavazója lett, mint valaha volt”.

Srácok, jobb, ha felfogjátok, az egész ország fideszes”

– hangsúlyozta Dopeman. 

A Momentum és a hitelesség

A rapper kitért a Momentumra is, valamint a párt által meghirdetett „utcai politizálás” hitelességére. 

A kinyalt, kikent, kifent, milliárdos esküvős, Brüsszelből hazatért, ilyen-olyan NGO-k által támogatott nyalka-falka huszárkáktól ez igazán hiteles”

– fogalmazott Dopeman, utalva többek között Cseh Katalin fényűző esküvőjére. Hozzátette: akár el is lehetne fújni az ellenzéknek azt az utcai lázadását, amelyet a negyedik kétharmad ellen hirdettek meg. 

Dopeman teljes videóját megtekintheti itt: 

Nyitóképen: Békemenetelők 2022. márius 15-én. Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DonCiccio
2022. május 05. 21:27
Pityinger megin' elmongya mi hülyeség és mi nem az.
masikhozzaszolo
2022. május 05. 17:55
Én nem akartam Fideszes lenni. Vártam a Dobrev által ígért milliómat a kertkapuban. Vártam az oltások után a százezreket Fekete Győrtől, szintén a kertkapuban. Vártam a minimálnyugdíjat, legalább háromszázezret, euróban, Dobrevtől. És jött novemberben Orbántól a kiegészítés és az emelés. Februárban szintén Orbántól a 13. nyugdíj. Aztán a fiamnak a tavalyi SZJA. Orbántól. És a fegyverpénz. Orbántól. Az előzőeket meg hiába vártam a kertkapuban. Így Fideszes lettem. Most mi az ajánlat, tisztelt ellenzék? Kevesebb gáz drágábban, kevesebb benzin drágábban? Nagyobb rezsi?
Töki
2022. május 05. 16:29
Végre Lacika, hogy 1 jó ideje megjött az eszed.
Mennyei Hang
2022. május 05. 16:28
Kedves Dopeman Tévedsz. Nem az egész ország fideszes. Sőt léteznek olyanok is akik nem politizálnak ellenben kormány kritikusok. Ugyanis kit lehet bírálni, ha a kormány nem teszi a dolgát!? Épeszű embereknél nem szokás a 14 évvel ezelőtti miniszterelnököt hibáztatni a mai hibáiért. És nem hiszem hogy a trafikosok akiktől elvették, a földtulajdonosok akiktől szintén elvették, az ápolók, orvosok, diákok, mind mind fideszesek lennének. Ennek a nemzetnek ez a hungarikuma megosztottság amit a hatalmon levők mindegyike kihasznál. Lásd Kossuth vs Deák... Orbán vs Gyurcsány... De te? Te hol vagy a történetben? "Csak" adófizető droid vagy - mint én és sokan ebben az országban - akinek adózott pénzéből nem oktatást, egészségügyet csinálnak hanem odaadják a NER-nek és klientúrájának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!