Így mulatott tízmilliós esküvőjén Cseh Katalin és Berg Dániel

2021. november 03. 11:19

A Bennfentes közölt fotókat Cseh Katalin és Berg Dániel esküvőjéről.

2021. november 03. 11:19
null

Exkluzív fotókat hozott nyilvánosságra a Bennfentes Cseh Katalinék nyári esküvőjérőlahol többek között exkluzív környezet és arany színben pompázó dekoráció várta a vendégeket. A szertartást és a lagzit a Haris Parkban tartották. Mint a portál írja: csak a bálterem kibérlése többmillió forintba kerül. 

Cseh Katalin egy Galia Lahav ruhában mondta ki a boldogító igent. Ennek a ruhamárkának Magyarországon nincs üzlete, van viszont New Yorkban, Milánóban és Svájcban.  A gyémántberakásos eljegyzési gyűrű mellé egy különleges kivitelezésű jeggyűrű dukált, az ékszerek mellett pedig még a sütemények is arany porral voltak bevonva.

Fotó: Bennfentes.net
Fotó: Bennfentes.net

***

Fotó: Bennfentes.net
Fotó: Bennfentes.net

***

Fotó: Bennfentes.net
Fotó: Bennfentes.net

***

Fotó: Bennfentes.net
Fotó: Bennfentes.net

***

Fotó: Bennfentes.net
Fotó: Bennfentes.net

***

Fotó: Bennfentes.net
Fotó: Bennfentes.net

***

Fotó: Bennfentes.net
Fotó: Bennfentes.net

***

Céges ügyek árnyékában

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Cseh Katalin által 2018-ig vezetett Pannónia Nyomda Kft. és az ahhoz köthető egyéb vállalkozások 4,5 milliárd forintos uniós támogatáshoz jutottak. Cseh a botrány kirobbanása után azt mondta, „csak annyi a kapcsolat az általa korábban vezetett cég és a többi vállalkozás között, hogy azok ugyanarra a címre vannak bejegyezve”.

Kiderült az is, hogy habár egyik vezéralakja volt az olimpiaellenes aláírásgyűjtésnek, ügyvezetése alatt mégis épp az olimpiára hivatkozott EU-s pályázatában Cseh Katalin családjának cége. 

, a Cseh Katalin által 2018-ig vezetett Pannónia Nyomda Kft. és az ahhoz köthető egyéb vállalkozások 4,5 milliárd forintos uniós támogatáshoz jutottak. Cseh a botrány kirobbanása után azt mondta, Kiderült az is, hogy habár egyik vezéralakja volt az olimpiaellenes aláírásgyűjtésnek, ügyvezetése alatt mégis épp  EU-s pályázatában Cseh Katalin családjának cége. 

Nyitókép: Bennfentes.net 

Összesen 241 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belatoth
2021. november 05. 18:43
Helló csicskák ott a mandinernél! Az anyátokat is meg szoktátok baszni vagy csak a csuti szaros valagát meg a lölöke faszát szopjátok ki? Ha az én esküvömet kúrnátok így el rátok gyújtanám a kabátot. Egy kis benzinnel locsolás után. ;)
Agnieszka
2021. november 05. 09:17
Egyébként aki gondosan megtervezve ilyen, az NE szégyellje!!!
duzur
2021. november 04. 17:32
Nekem is a szerénység imponál és örülök, hogy a kormánypártiak is megvetik azokat akik nagy lábon élnek...
Agnieszka
2021. november 04. 13:16
Hát, ez az egész elég ízléstelen. Ez a hasig kivágott dressz! Ezt azért mégsem kéne. A testbeszéd, a gesztusok, a szerénytelenség, a látható fürdőzés a vélt sikerben, tulajdonképpen pont olyan, mint amit az ember az esküvő előtt is hozzájuk képzelt, ha éppen kötelező lett volna foglalkozni velük. Szerencsére NEM kötelező. Felejtsük el, soha ne legyen nagyobb sikerük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!