Megható videóval emlékeznek meg Trianon évfordulójáról

2020. május 16. 15:30

A nemzeti összetartozás napjának apropóján készítettek kisfilmet.

2020. május 16. 15:30

„Összetartoztunk! Összetartozunk!” címmel készítettek kisfilmet a trianoni békediktátum 100. évfordulója és a nemzeti összetartozás napja (június 4.) alkalmából.

 A filmet a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány készítette.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gin74tonic
2020. május 17. 15:33
megint sikerult egy giccsparadet csinalni valamibol amibol nem kene. ( a foci mi a faszert van benne? erre adnak csak penzt? )
lofejazagyban
2020. május 17. 09:46
tulajdonképpen sajnálnunk kéne a ballibeket, akik nem tudják, mit jelent: Isten, haza, család. De ezek harcolnak ezek ellen igazi sátánfajzatokként.
Bástyaelvtárs
2020. május 17. 09:27
el ne okádjam magam ettől a giccstől... Ezeknek tényleg semmi nem fontosabb mint fenntartani a mélymagyar világfájdalmat és ebben fürdeni? igazi jó táptalaja az ellenségeskedésnek, a gyűlöletlenek, a sovinizmusnak. Az osztrákoktól soha nem látni ilyen Habsburgokat és habsburg birodalmat visszasíró propagandafilmeket, pedig ők aztán vesztettek el területet. A németek is így kezdték mikor visszasírták Nagy Károly birodalmát. A törtéenelem már megmutatta, h az ilyen nagyon büszke nagyon szuverén országok már kirobbantottak két világháborút. Csak az osztrákok meg a németek tanultak belőle, hogy ez hova vezet. A németek pacifisták lettek, az osztrákok meg azt mondták : Merjünk kicsik lenni ! Igen, kedves birka pajtások, ezt az osztrák kancellár mondta eredetileg és annyit jelentett, hogy meg kell tanulni kis országként is sikeresnek lenni. Nem kell félni attól , h nincs már mögöttünk a császári sereg és fél közép európa. A "Merjünk kicsik lenni" ezt jelenti. Tudom ajánlani ezt a receptet a sok mélymagyarnak a melldöngetős irredenta nótázás helyett. nem attól lesztek nagy magyarok ha trianon emléknapokon a kocsmában felállva bőgve abajogjátok a székelyhimnuszt :)) (ami mellesleg a 20as években íródott giccses műdal, semmi történelmi gyökere nincs) és most lehet nyomni a minuszokat, ne fogjátok vissza magatokat ! :))) elvárok vagy 20at !
Héja
2020. május 17. 08:57
Zseniális, megrendítő. Köszönöm. Jó lenne tudni, kik csinálták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!