Harmincéves a Fidesz

2018. március 30. 10:03

Ma harminc éve alakult meg a Fiatal Demokraták Szövetsége. Itt az 1990-es kampányfilmjük.

2018. március 30. 10:03

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egykettő
2018. március 31. 02:53
Szomorú dolog ez a politika.
noMores
2018. március 31. 01:15
Gerincet mindegyiknek kioperaltak:)
Türelem
2018. március 30. 21:24
Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Köre egyik mérvadó gondolkodója beszélt ma arról, hogy a választások kapcsán nem a tények, hanem az érzelmek váltak uralkodóvá. Ezt támasztja alá az alábbi professzorok : NoMores, Macskaszarakalapban, Robur, Ülő Bika, Mindjárt, fakocka,. liberálzöld, HRDR, LighbullSun, Kittkatt akadémiai székfoglalóval felérő intellektusú hozzászólása is. Most ért véget a Lánchíd Rádióban Csintalan akadémikus műsora. valamilyen János és Szabolcs volt a vendége. Arról beszéltek, hogy rettenetes ez a gyűlölet, ami uralja a közbeszédet. Egy kreatív értelmiséginek tartom magamat, de nem tudtam volna Csintalan műsoránál gyűlöletkeltőbb műsort szerkeszteni, ráadásul olyan szereplőkkel, akik reformátusként, katolikusként még Istent is a szájukra vették, miközben gyűlöletet okádtak. Nagypénteken..... Még el nem felejtem, a református János megjegyezte, hogy lényegtelen, hogy afrikai milliók akarnak bennünket elárasztani. Ha eddig időnként meg is inogtam, hogy kire szavazzak, ezután a műsor után végleg egyértelművé vált, csak a jelenlegi kormány kaphat újólag bizalmat. csintalan, a gerinces...94, bukfenc az MSZP győzelme után, majd jött a Fidesz seggnyalás, újabb Csintalan-i pályakorrekció, jött Simicska, jó, egy zsidónak állandóan alkalmazkodnia kell a kifizetőhelyhez, de ennyire? csintalan, a zsidóság szégyene vagy.
liberálzöld.
2018. március 30. 19:28
30 év. Jó sokáig eláll a x@r!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!