Zárug: Majd akkor beszéljünk a Momentumról, ha lesznek valakik

2017. január 26. 07:50

Zárug Péter Farkas nem érti a Momentum Mozgalom körüli médiafelhajtást. Boros Tamás szerint ez azért van, mert hatalmas a választók igénye az új formációk iránt.

2017. január 26. 07:50

Többek között a Momentum Mozgalomról is beszélgettek a Hír TV Csörte című műsorában. Zárug Péter Farkas nem érti a médiafelhajtást; Stumpf András, a Mandiner főmunkatársa szerint ez egyszerűen az SZDSZ 2.0. Boros Tamás arról beszélt, hogy az érdeklődés oka, hogy vannak széles választói csoportok, akiknek nincs képviselete a politikai palettán, ezért van igénye az új formációkra.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2017. január 29. 12:12
"Zárug Péter Farkas nem érti a Momentum Mozgalom körüli médiafelhajtást. Boros Tamás szerint ez azért van, mert hatalmas a választók igénye az új formációk iránt." Aham, értem; ha valamit okádásig tol a média - annak is leginkább a balabbik fele - az azért van mert igényük van rá az embereknek. Ezt a választók mondták. Magának Borosnak. Onnan tudja. :D De bírom, hogy ezeket az agyszüleményeket milyen komolyan elő tudják adni. Olyan ez mint mikor kimegy egy pár ember valami tüntetésre ahol egy félkegyelmű ordítozza a hazugságait és egyből arról beszélnek, hogy a társadalom volt ott meg a fiatalok.
moricka13
2017. január 29. 06:32
Hír TV: Megdöntenék Orbán Viktort, momentán: a Momentum. Kezdetben vala a DEKA / Ferge Zsuzsa szegénység-kutató, Iványi Gábor lelkész és volt országgyűlési képviselő/, Lovas Zoltán riporter és sok más és Horváth András NAV biliborító/, akik 2015. március 15-ig adtak határidőt a távozásra. Fekete-Győr és haverjai is többre vihetik, ha végigjárják a szamárlétrát, ezért beállnak valamelyik mérhető vagy mérhetetlen párt elnöke mögé vagy mellé kijárni a huncut-iskolát.
Rockpapa
2017. január 26. 15:33
Menetrendszerűen megismétlődik az ami az előző választás elött is történt.Indult egy mozgalom amelyik a Bajnaira épített.Egész szépen haladtak amig megnem jelentek a baloldali és liberális pártok szervezetek a tüntetéseiken.Amikor az esti TV hiradók az elmaradhatatlan Lendvai Ildikót és társait(valahogy mindig úgy helyezkednek hogy vegye őket a kamera)mutogatják,egyből le is amortizálják az egészet.Küldi majd a Gyurcsány a nyugdijjas különítményeseit,jönnek majd az SZDSZ-es őskövületek,megjelennek a kis szerencsétlen ellenzéki pártok lobogói,és a mozgalmuknak annyi.A Fidesz nyugodtan ülhet ,ebből az összefosásból sem lessz semmi.
Poszata
2017. január 26. 15:29
Majd akkor beszéljünk Zárugról, ha lesz valaki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!