A nácik alkonya

2015. május 08. 16:10

A bukás című Hitler-film utolsó, legkeményebb jelenetei, erős idegzetűeknek: így ért véget hetven éve az ezerévesnek szánt birodalom.

2015. május 08. 16:10

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2015. május 09. 12:51
Azt mondja egy jelenetben Hitler: (nem szó szerint) -Ha a nyugatiak győznek, a nyugati dekadencia miatt az erős keleti faj legyőzi majd Európár. Hát nem tudom, mit lehet ehhez még hozzátenni...
==T==
2015. május 08. 17:20
Ezt a kommentet a múltkor-ról idézem: Hideg Attila György · Top Commenter · Balatongyörök Vajon e rettenetes világégés után egyedül a Német Birodalom kapitulált, vagy egész Európa? A bombák melyek Kölnre, Londonra, Milánóra, Párizsra, Normandiára hullottak, nem rombolták-e szét a British Empire-t vagy a Francia Gyarmatbirodalmat is? A bolsevizmus Németország feletti győzelme egyúttal a bolsevisták Oroszország feletti győzelmét is jelentette. A bolsevizmus győzelme egy anakronisztikus rendszer győzelmét jelentette, amely a tőle leigázott népek erkölcsét rongálta, politikai és gazdasági fejlődését akadályozta. Ezért maguk az oroszok is e rendszer áldozatai, amely több évtizedes stagnácíó és gazdasági fejetlenség által Oroszországot tönkretette. A háború győztesei a Szovjetunió és az Amerikai Egyesült Államok lettek, illetve a Sztálin-klikk és az a nemzetközi tőkeoligarcha, amely a háborút Amerikából pénzelte. Eme győzelem után Washington és Moszkva politikája határozott a világban, melybe egyetlen európai államnak, még kevésbé európai politikusnak van beleszólási joga. Az első világháború nem volt elég Németország teljes legyőzésére, sem Európa szétdúlására. A második testvérviszály Európa nemzetei között nemcsak Németországot de egész Európát, fél-fél részben a Szovjetunió, illetve az Egyesült Államok csatlósává degradálta! Két, bár rokon, de téridegen hatalom osztozott meg Európán. Az utókor feltehetőleg 1945 májusától számítja majd az európai kultúra letűnését, illetve az euró-atlanti civilizáció kezdetét. librikus http://mult-kor.hu/20110509_gyoztesek_es_vesztesek?pIdx=6
Akitlosz
2015. május 08. 16:29
Ha tudták volna, hogy milyen lesz Németország 2015-ben, 70 évvel a háború után akkor is öngyilkosok lettek volna. Németország még mindig amerikai megszállás alatt áll, a német kancellár pedig ki sem látszik az amerikaiak és a zsidók seggéből, nem mer, nem is akar kiállni a német érdekekért. No nem mintha a magyar kancellár sokkal különb lenne.
Akitlosz
2015. május 08. 16:19
Ehhez képest semmi más XX. századi történelemmel nem foglalkoznak többet, mint a 3. Birodalom 12 évével. Ebből él egy halom könyvkiadó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!