Tuzson: Van értelme gyurcsánybajnaizni

2015. április 17. 11:09

Tuzson Bence megerősítette, hogy a kormány szerint a Gyurcsány-Bajnai kormányok pályázati rendszere miatt állították le a kifizetéseket Brüsszelben.

2015. április 17. 11:09

Tuzson Bence fideszes frakciószóvivő továbbra is fenntartja, hogy a Gyurcsány-Bajnai kormányok idején létrehozott pályázati rendszer miatt talált problémákat az EB vizsgálata, pedig a vizsgálat nem rendszer hibáira, hanem konkrét ügyekre utalt. A szóvivő szerint a legfontosabb az, hogy ezeket a pénzeket meg kell menteni.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2015. április 18. 11:22
Kedves elvtársak, ha lebuktok akkor jön a nagy sikerű? Kenjük a sz@rt üde mámoros ajakkal,Vérvörös színt fest az égre a hajnal. Dobban a föld szíve, ébred a nép, Új utat érez a lába, ha lép. Jöjjetek, ezrével állni a sorba. Miért nincs értelme összehasonlítani az országromboló vörös náci horda művelt dolgait a jelenlegi kormány tevékenységével? Ja Görögök és most akarnak előzni, amikor 2 Balfasz is parlamentbe került USA és Soros rabbóni segítségével.
VakzKommondor
2015. április 17. 21:39
http://444.hu/2015/04/17/orban-vikor-vejenel-jobban-senki-se-tudna-kivilagitani-a-tatabanyai-stadiont/ Sokat gondolkodtam ezen a tiborc gyereken. Igazából ő az egyetlen akitől nem sajnálom az ÖSSZELOPOTT pénzét. Aki ezt a töltött galambot el bírta venni a pénzért, az mindent megérdemel. Emelem kalapom... Félretöcskölésről szó sincs, mert érkezik a tek. Tehát tőle NE sajnáljuk. Szerintem.
csuka
2015. április 17. 19:19
http://alfahir.hu/amerika_csettint_orban_ugrik
tapsihapsi
2015. április 17. 14:15
RÖHEJ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!