Nem tudja a NAV, mit vizsgált eddig Vida Ildikó

2015. február 19. 20:23

Nem tudtak válaszolni a NAV vezetői a hvg.hu kérdésére, miszerint hol tart a Vida Ildikó által három hónapja beígért vizsgálat a kitiltási ügyről és az adóhatóságot ért amerikai korrupciós vádakról.

2015. február 19. 20:23

Sem Varga Árpád, a NAV elnökhelyettese, sem Burillák Attila, az adóhatóság sajtófőnöke nem adott érdemi választ a hvg.hu-nak, amikor a belső vizsgálatról és a kitiltott NAV-vezetőkről kérdezték őket. „Elkenő válaszokat kaptunk, már amikor kaptunk, a vizsgálat eredményének nyilvánosságra hozatalára vonatkozó kérdésünket például nem is válaszolták meg. És kínos csönddel ért véget a sajtótájékoztató” — számol be a sajtótájékoztatóról a hírportál, amely ezt a jelenetet videóban is megörökítette.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. február 20. 13:32
Mit csinált volna???? Lopott csalt és hazudott!! Az állami maffiacég, amelyik védelmi pénzek szedésére szakosodott. Ennyi.
áfonya
2015. február 20. 08:06
Elhallgattak a simon titkos dugi pénzéről ,mi is van róla ,kié a pénz miből származik. Vagy a kapcsolatok működnek ,elsikálják az ügyet????
áfonya
2015. február 20. 07:55
Goodfriend tartozik beszámolóval ,,Amerika egy olyan személlyel végeztette a vád elindítását aki törvények fölött áll ,nem vonható felelősségre ,bárkiről bár mit mondhat ,törvények leperegnek róla ,nem hiteles személy.... Amerika pletyka szinten elindított egy szóbeszédet amiről nem hajlandó írásos bizonyítékot felmutatni ,sőt a pletyka elindítóját törvényekkel védi ,ezek után az amerikai vád hiteltelenné vált. Közben Goodfriend szinte megszökött a törvény elől . Az egész ügy felmelegített töltött káposzta.Amerika a ballibsik szájába adott lázításra alkalmas nem bizonyítható rágalmat .
atila68
2015. február 20. 07:34
Az, hogy egy sajtótájékoztatón nem kap választ a publicista(?) annak az is oka lehet, hogy oly mértékben impertinens, vagy álnaivan hozzá nem értő, hogy nem akarja senki megalázni a kérdezőt. Ennyi! miért gondolja a hvg.hu egytollú munkatársa, hogy köré van tengelyezve egy sajtóájékoztató? Amúgy meg tényleg, mi van a vizsgálattal arról, hogy egy külföldi ember mondott valahol valakiről valamit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!