Kirobbant a feszültség a villamossal utazókból

2014. november 14. 19:34

Mindenki mindenkivel összeveszett egy budapesti villamoson.

2014. november 14. 19:34

A BKV Figyelőnek küldött olvasói videóban minősíthetetlen stílusban veszett össze a 49-es villamoson egy jegyellenőr és egy utas. A vitába később az egész villamos utazóközönsége becsatlakozott. Azt nem lehet tudni, hogy a felek miért kezdtek el ordibálni egymással, mert az utas jogszerűen utazott a járművön.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2014. november 15. 11:45
valószínűleg beugatott valamit az utas, az amúgy is állandóan piszkált, és emiatt pattanásig feszült ellenőr meg előadta az Összeomlás egy fékezett habzású változatát. Jó, hogy nem Michael Douglas-nek szólt be a kerekfejű, mert akkor vérben úszott volna a vili.
indiáner
2014. november 15. 11:15
Miért nem rúgta le valaki a kamerázó fejét?
nolite mirari
2014. november 15. 10:51
Isteneunk! Minden Vigasztalo! Rendezd bekessegben napjainkat es araszd rank Szent Lelked Szeretetet!
Rockpapa
2014. november 15. 10:24
60 éves vagyok,mindig jeggyel utaztam a járműveken.Sohasem csaltam.Még egyszer sem volt gondom kalauzzal,jegyellenörrel.Egy kultúrországban nem bliccelnek az emberek.Itt a csalók a leghangosabbak,a legagresszívabbak.Amikor kisrácok voltunk,meg sem fodult a fejünkben hogy pénz nélkül felszálljunk egy villamosra.Mentünk gyalog.Aki a csalók mellé áll,annak a fejében meg sem fordul hogy helyettük is ö fizet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!