Hadházy: A korrupció nem marad büntetés nélkül

2014. november 21. 08:45

Hadházy Ákos szerint a növekvő médiafigyelem is biztosítja, hogy ne maradjon büntetlenül a korrupció.

2014. november 21. 08:45

Hadházy Ákos, a szekszárdi trafikmutyit leleplező ex-fideszes önkormányzati képviselő szerint a korrupcióellenes szövetség abban segíthet, hogy akik fel akarják hívni a figyelmet egy korrupciós ügyre, meg merjék tenni.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2014. november 22. 08:59
Az összes tolvajt elszámoltatni,megszégyeníteni,elkobozni vagyonát,rokonostól,szomszédostól!!!!
oskar
2014. november 21. 18:02
Akkor kezdjétek a Gyurcsány rezsim kiteregetésével, mert elévül mint a Fittelína!!! Horváth András először azt mondta, hogy arról az időszakról is vannak bizonyítékai!!!!
szabadhajdu
2014. november 21. 17:48
Ákos! Mint állatorvos minden esetben a vizsgálat után számlát írsz? Piacon nyugta nélkül nem vásárolsz? Fekete munkát nem végeztetel? Ha tiszta vagy akkor kinyithatod a szádat.
gudmen
2014. november 21. 11:10
elszomorito ahogy egymást futni hagyják a felsökasztos politikusok..a fidesz 2010-es kampánya az elszámoltatásra épült egyebek mellet..ezért kapták mega voksomat nem tudok megnevezni tolvaj mszp-st akit elitéltek volna...emlékszik még valaki tátrai miklosra..aki 450 milliot utalt ki magának...vagy a moszkvai ingatlanra amit gyurcsány és offshore érdekeltsége adott 8 milliárddal áron alul, csillag istván 13 milliárdot tüntetett el..stb.. bezzeg az ökotárshoz most komplett tüzérszázaddal vonultak ki.. vegyük már észre, hogy ez az egymást váltogato két posztkomcsi brigád..ha a milliárdokrol van szo..összezár.. minden civil kezdeményezésnek örülök aki ez ellen küzd...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!