Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Lenácizták Vonáékat Esztergomban

2014. február 15. 10:46

„Gyilkosok, nácik” – skandálták a tüntetők Esztergomban, ahol Vona Gábor és a Jobbik az egykori zsinagógában tartott kampányrendezvényt. Vona szerint a magyarok biológiailag alkalmatlanok a rasszizmusra.

2014. február 15. 10:46

A Jobbik tagjai azoknak a követői, akik elkövették a zsidók irtását. Ez egy meggyalázás a Jobbik által. Undorító, ezeknek semmi nem szent – mondták a tüntetők Esztergomban, ahol a Jobbik az egykori zsinagógában tartott kampányrendezvényt, ami jelenleg művelődési házként működik.

Pörzse Sándor elmondta, hogy azért megnézné hány tüntető volt kint 2013-ban az árvíznél a gátakon. Pörzse azt is elmondta, hogy mocorog benne a kisördög, és egyszer „le kellene játszani” ezt a meccset úgy, hogy nem kérnek rendőri biztosítást. „Ahogy az nagyapáink idejében volt” – mondta a Jobbik képviselője.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke elmondta: azért jött egy zsinagógába, mert ő nem antiszemita. Szerinte ha nem jöttek volna el, akkor pont azt mondták volna ki magukról, hogy valamiféle szégyellnivalójuk, vagy titkolnivalójuk van a zsidó közösségekkel kapcsolatban. Vona szerint a magyar ember történelmileg, sőt biológiailag is alkalmatlan a rasszizmusra, mert a történelem folyamán mindig mindenkit befogadott az ország.

A tüntetők között akadt olyan is, aki megjárta Auschwitzot. Az idős úr aggasztónak nevezte a jelenleg kialakult helyzetet, és azt mondta, ő már egyszer ezt megélte, és hasonló folyamatokat lát jelenleg is, mint a holokauszt idején.

Összesen 292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. február 16. 16:08
http://hu.metapedia.org/wiki/A_j%C3%B3_%C3%A9s_a_rossz_zsid%C3%B3 A jó zsidó tudja, hogy magyaroknak nagyon elegük van a holokauszttal való dobálódzással. Dobálják azt Izraelben, de ne itt, és főleg ne egy olyan generációnak ami már korától fogva is teljesen kívülálló ebben. Ebből következik, hogy ha egy jó zsidónak nem sikerül valami, felelősségét ne próbálja levetni a holokauszt felemlegetésével, pláne nem olyan időben, amikor azok, akiknek az orrához lehetne dörgölni, már nem élnek. A jó zsidó ugyanúgy felelősséget vállal, mint ebben az országban bárki. Így a jó zsidó nem tesz politikai előnyökre szert holokauszttal és antiszemitizmussal és nem aggatja rá mindenki másra ezeket a jelzőket, aki bizonyos kérdésekben nem ért egyet vele. A jó zsidó hajlandó zsidótársai viselkedését megvizsgálni és mérlegre tenni, és ezt hajlandó nemzsidó beszélgetőpartnereivel is tárgyilagosan és érzelemmentesen megvitatni. Számára nincs tabu-téma, titkolózás, összekacsintás a zsidótársakkal.
berzsian56
2014. február 16. 11:36
Most, közelítsük meg kizárólag a törvényesség oldaláról. Van egy törvényesen bejegyzett parlamenti párt, amelyiknek egymillió körüli szavazója van. Szemenszedett baromság lenne azt állítani, hogy ezek egytől egyig antiszemiták. Van egy erőszakoos kisebbség, amelyik a törvényesség kereteit felrúgva naponta provokál. Mindent megenged magának. Naponta akcióznak, performancokat szerveznek, cirkuszoznak, utakat zárnak le, randalíroznak.Egyszerűen útonállást folytatnak a szó legszorosabb értelmében. Vajon miért tehetik ezt úgy hogy, figyelmen kívül hagynak, minden törvényt az emberi együttélés minden szabályát. Egy normális demokráciában a provokátorokat a rendőrök eltakarítják, akár a szemetet, mert ez hivatalból hötelességük. És , akkor egyszer csak rend lesz, és észre sem vesszük a hangoskodókat. Eltünnek, mint a büdösség.
catalina9
2014. február 16. 11:33
vaktyúk 2014. február 16. 10:38 Az egész ország feladata, hogy most a holokauszt évben kibeszélje az akkor történteket és a zsidó magyar együttélés többszáz évét." No persze! "..Azért nincs mód a holokauszt nyílt légkörű megtárgyalására, mert a zsidók uralják a médiát, s megakadályozzák a nyílt vitákat - nem más állítja ezt, mint a tekintélyes amerikai filmrendező, Oliver Stone, aki mondandóját még azzal is kiegészíti, hogy a zsidó lobbi az Egyesült Államokban évek óta ellenőrzése alatt tartja a washingtoni külpolitikát is...."
Wazze
2014. február 16. 10:30
Néhány hitvány szar náci nácizik... Lapozzunk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!