Nagyon figyeljünk oda, mert kettőt pislantunk és nyakunkon a nyugati kulturális forradalom

2023. július 14. 16:41

Kíváncsi vagyok, hogy vajon Karácsony Gergely tagja-e ennek a díszes társaságnak?!

2023. július 14. 16:41
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nagyon figyeljünk oda, mert kettőt pislantunk és nyakunkon a nyugati kulturális forradalom.

»A C40 szervezetet Soros György és Bill Clinton, volt amerikai elnök is támogatja. Ez lényegében egy globális hálózat, amelynek 100 polgármester a tagja, a legfontosabb nagyvárosok vezetői, akiknek célja a klímaválság megszüntetése. A résztvevők olyan intézkedésekkel akarják megmenteni a bolygót, mint a hús és a tej fogyasztásának, valamint a magánautók használatának betiltása.« (Forrás, Mandiner)

A klímaváltozás övé alatt olyan radikális átalakításokat tervez a messianisztikus küldetéstudattól megrészegült globális arisztokrácia, amely alapjaiban remegteti meg a nyugati világot, annak életformáját, az emberi és társadalmi viszonyait.

A fogyasztást privilegizálását tervezik; míg a többséget szellemi, lelki és anyagi függőségbe, egyfajta falanszter rendszerre kárhoztatják.

Kíváncsi vagyok, hogy vajon Karácsony Gergely tagja-e ennek a díszes társaságnak?!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Európai Parlament/Philippe Buissin

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2023. július 15. 22:59
nagyon figyeljél, biczi. tudod, hogy megy ez: 2 percig nem figyelsz és buzi leszel.
sagirdilsiz-2
2023. július 15. 17:52
"Gergely Karácsony, Mayor of Budapest, said:.....................................................Budapest wants to find its way to mobilise its ecosystem to make significant improvement in this field, which is why the city is delighted to be signing on C40’s Clean Construction Declaration." innen: c40pontorg
BartSimpson
2023. július 14. 20:52
Ki a f@sz vagy te Kötter ? Egy kis Natymatyarnemzethysváb mint bayerzsóci? Azért meg lehetne tanulni írni a nagy okosságok kifejtésekor: "A klímaváltozás övé alatt" . A félreértések elkerülése végett: én is sváb vagyok de szégyellek titeket...
Majdmegmondom
2023. július 14. 19:59
Én azt gondolom, hogy több fronton megy a harc, hátha az egyik bejön. Itt van a kiprovokált háború, a kiprovokált migráns gyújtogatások, és a kiprovokált melegjogi harcok. Újabb front nyílt, támadás a húsevés ellen! Mondjuk az utóbbi azért is érdekes, mert ugye pont a múlt héten jelentették be az Usában, hogy elkezdték nagy mennyiségben gyártani a műhúst... Szóval gondolom, minden a pénzről szól, csak ne engedjük be ezeket semmiképpen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!