Dúró Dóra percei

2023. június 21. 21:11

Bizony, ő a magyar állam egyik vezető tisztségviselője.

2023. június 21. 21:11
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Index

„Meglepő lehet sokaknak a most következő állítás, de a helyzet az, hogy még a NER világában is akad olyan ellenzéki politikus, aki a magyar politika befolyásos szereplője. A Mi Hazánk elnökhelyettese a mostani parlamenti ciklus elején a Fidesz-KDNP többségtől megkapta az Országgyűlés alelnöki tisztségét, amelynek jelentősége nagyobb annál, mint ahogy azt a közvélemény érzékeli. Dúró Dóra előtt ugyanis ezzel a tisztséggel több lehetőség és ajtó nyílik meg: parlamenti alelnökként 

ő a magyar törvényhozás egyik vezető tisztségviselője, és ebben a minőségben akár olyan helyekre, tanácskozásokra is elmehet, ahol egy szélsőjobboldali párt politikusaként nem fogadnák szívesen, de mint a magyar állam egyik reprezentánsát, igen.

Bizony, ő a magyar állam egyik vezető tisztségviselője: gondoljunk arra, hogy Magyarország három közjogi méltósága közül – államfő, miniszterelnök, az Országgyűlés elnöke – az egyik helyettese. Volt már arra példa, hogy a parlament elnöke ideiglenesen ellátta a köztársasági elnöki tisztség feladatait, ez Schmitt Pál 2012-es lemondása után történt. Dúró Dóra Kövér Lászlónak nem egyetlen helyettese, igaz, ám amikor például a Russia Today interjúvolta meg, akkor ő kvázi Magyarország képviseletében nyilatkozott arról, hogy elfogadhatatlan a kárpátaljai magyar kisebbséggel való ukrajnai bánásmód, továbbá a béke érdekében Ukrajnának bizony fel kellene adni területeket.”

***

***

Nyitóképen Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője Fotó: Mandiner archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2023. június 23. 08:01
Török, tatár durta, mindenki megdurta, de ő nem futott el........
Matyi86420
2023. június 23. 02:30
Komolytalan, tudatlanokra jellemző terelő szöveg. az Apró porontyé, Gyurcsánynéé, Dobrev Kláráé. Hatalmas különbségek vannak nő és nő közt. Vegyük csak a tolvaj, tonna-madonna Apró porontyot a hazaárulót, a feljelentgetőt és Dóró Dórát. Ég és föl, zongorázni lehetne különbséget. Dóra 1 csinos, jól, választékosan öltözködő, kellemes jelenség, éles eszű, jóindulatú alelnök, magyar állam egyik vezető tisztségviselője, igaz magyar családanya. Minden magyar ember büszke lehet Dúró Dórára, ellentétben Dobrev Klárával, Gyurcsánynéval. Micsoda különbségek, de nézhetnénk még a többi bolsi, libernyák nőt is, például Vadait. A pénztelenség nem a tolvaj Apro klán árnyék, szolga, szócsőre Gyurcsányra és a politikusokra, a Parlamentben napozó, léhűtő képviselőkről szól. Azok egyetlen ellenszavazat, egyetlen tartózkodás nélkül, a magyar emberek hozzájárulása nélkül, vörösök, narancsosok, libernyákok havi többmilliósra emellék javadalmazásuk. A nyugdíjasok, a pedagógusok, az egész ország Albánia szintjére süllyedt. Mindenben messze lemaradtunk, nem csak a süllyedő nyugattól, de a környező országoktól is. A 2013-ban bevezetett trükkös, százalékos nyugdíjemelés milliókat taszított nyomorba. a minimál nyugdíj például 10%-os emelés mellett 2500 Ft-t, míg milliós nyugdíj esetén százezrek. Teljesen igazságtalan a nyugdíjrendszer, a pedagógusok javadalmazása, a családi pótlék és szinte minden. Poziciók vannak vízfejekkel, képzettség, tudás, szakértelem nélkül. Az egész bagázst le kell cserélni, ha nem szeretnének ezen infláció, rezsiárak mellett éhen halni, nyomorogni, míg a politikusok a legjobb külfildi paradicsomokban nyaralnak, költik a magyar adózók, a magyar emberek verejtékkel megszerzett pénzét. Nincs igazságszolgáltatás, nincs ügyészség, nincs bíróság. A hatalom koncentrálása van a miniszterelnök kezébe, aki minden felelősséget másokra hárít. Vannak birkák, seggnyalók, droidok akik ezt tűrik és vállalják a nyomort. Ki kell söpörni a Parlamentből mindenkit és helyükre természettudományos embereket, mérnököket, közgazdászokat kell ültetni. Addig semmi nem változhat, nem a szankciók, Brüsszel miatt, hanem, mertv ez a banda alkalmatlan a lopáson kívül mindenre. Helytelen szakmai, erkölcsi elveket terjesztenek. Lázár szerint mindenki annyit ér amennyije van, azaz amennyit összelopott. Parragh szerint nem egyetemistákra, kiművelt emberfőkre van szükség, hanem ipari tanulókra, kőművesekre, festőkre, stb. ! Amíg ezt a normális magyar emberek nem változtatják meg, addig Albánia színvonalán maradunk. Amig a politikusok arca nem pirul bele a hazugságaikba, amíg megtanulnak nem hazudni, nem lopni, nem vagyont, pénzt, pozíciót gyűjtögetni, addig semmi nem változhat.
1000bocs
2023. június 22. 18:43
"hogy elfogadhatatlan a kárpátaljai magyar kisebbséggel való ukrajnai bánásmód, továbbá a béke érdekében Ukrajnának bizony fel kellene adni területeket.” igaza volt, elfogadhatatlan. Ukrajna pedig fel fog adni területeket.
Palatin
2023. június 22. 17:18
Nagy Attila Tibor egy demagóg, higagyú, ellenzéki firkász: "A HALOTTAK HOZZÁTARTOZÓINAK MESÉLJÜK BE, HOGY SZERETTEIK ORBÁN MIATT HALTAK MEG ÉS LÁZÍTSUK ÖKET A FIDESZ ELLEN. EZZEL NYERHET AZ ELLENZÉK 1-200 EZER SZAVAZATOT IS." Ez a szinvonal tényleg elképesztö. És ilyen "vendégek" véleményének ad teret az ATV. Ezzel az emberrel az ATV még szóba áll. Kell még mondanom valamit, Ildikó? Gyurcsányék akik máris megfogadták a tanácsot az elhunytak hátán szeretnének a hatalomba masírozni. ELKÉPESZTÖ. Ha netán valaki azt gondolta volna, hogy ebben az élöket és holtakat meggyalázó ellenzékben van talán még a tisztességnek egy utólsó halvány szikrája, akkor most nagyot csalódva pofára esett. NAGY ATTILA TIBOR A LEGGUSZTUSTALANABB KEGYELETSÉRTÉST KÖVETTE EL, AMIT EGYÁLTALÁN EL LEHET KÉPZELNI. Biden az USA-ban leszavaztatta magára a halottakat, a magyar ellenzék az elhunytak hozzátartozóit akarja a kormány ellen lázítani. Most látszik a napnál is világosabban, hogy a ballibsik az egész világon egyformán embertelenek, aljasok és gusztustalanok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!