Az ukrán vezetés érti a nyugati döntéshozók számok iránti abszolút rajongását

2023. június 18. 21:48

Az utolsó helyre soroltam az északi irányt, mivel nagy de katonailag értéktelen területeket lehet csak itt visszafoglalni.

2023. június 18. 21:48
null
Somkuti Bálint
Somkuti Bálint
Facebook

„Bár nem mai az információ, a legmegbízhatóbbnak tartott Rybar vojenkor csatornán megjelent egy hír, amely szerint az északi Kupjanszk városa mellett jelentős erőt vont össze az ukrán vezetés.

Mivel délen csak a 128. hegyi dandár és a 37. tengereszgyalogos tűnt fel az ukrán elit alakulatok közül adja magát a feltételezés, hogy a többit (az ejtőernyősöket, és a többi tengerész gyalogos alakulatot), máshol fogják bevetni.

Jó magam az utolsó helyre soroltam az északi (Harkovi) irányt a lehetséges offenzíva irányok közül, mivel nagy de katonailag értéktelen területeket lehet csak itt visszafoglalni. Úgy néz ki, az ukrán vezetés érti a nyugati döntéshozók számok iránti abszolút rajongását és pont ez a célja.”

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fabulon
2023. június 19. 07:29
A te életminőségedet sokkal inkább nemlétező dolgoktól való rettegés határozza meg. Minden országnak van terve energiaválság esetére. Magyarországnak is. Remélem nem szarsz be ijedtedben.
Pandaka pygmaea
2023. június 18. 22:20
fabulon
2023. június 18. 22:12
Szerintem az ukránok összevissza rángatják az oroszokat, akiknek kevés tartalék egységük van, hogy teljesen összezavarják őket. Ami nem lesz nehéz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!